banner388

Samsun'da üniversite öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

Samsunlu 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Talha Dağ, Samsun’dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Samsun'da üniversite öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

Samsunlu 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Talha Dağ, Samsun’dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

29 Nisan 2018 Pazar 13:06
Samsun'da üniversite öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Talha Dağ, memleketi Samsun’dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu. 

AK Parti’nin Samsun’daki en genç aday adaylarından birisi olan Talha Dağ, "Türkiye’nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerimizde taşıdığımızı aklımızdan çıkarmadan, durmadan, yorulmadan risk alarak koşacağız" ifadelerini kullandı.


 
Talha Dağ, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda aday adaylığı ile ilgili yaptığı konuşmada, "2011 yılından bugüne AK Parti’nin il gençlik kolları mahalle başkanlığından, üniversite teşkilat başkanlığına, sosyal işler başkanlığından konsey işleri başkanlığına kadar birçok biriminde yer aldım. Davamızın içinde bulunduğum ilk günden bugüne kadar gençlik için birçok hizmette bulundum ve bulunmaya devam ediyorum. Seçilme yaşını 18’e indirip gençlere olan güvenini bir kez daha ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye’nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerimizde taşıdığımızı aklımızdan çıkarmadan, durmadan, yorulmadan risk alarak koşacağız. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız düstur ile 'Gençlik için Genç Milletvekili' aday adaylığında ben de varım. Gençleri her fırsatta cesaretlendiren ve gençlerin arkasında duran yegane ilham kaynağımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Mevlâm vatan, millet ve gençlik için hayırlı eylesin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bende aday olayım 2018-04-30 08:02:38

Zengindir bu

Avatar
Yusuf Sağlam 2018-04-29 21:52:05

Hayırlı olsun vatana millete hizmet eden insanlar var benim için

Avatar
Fatih Sayman 2018-04-30 10:34:22

Helal olsun.Gençlerin yolunun açılması lazım.50 yaş ve üzeri milletvekillerinden kurtularak artık gençlerin önünün açılması gerekiyor.