banner388

Samsun'da ulaşım 2 gün ücretsiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günleri otobüs ve tramvayların 'Ücretsiz' olarak Samsunluların hizmetinde olacağını açıkladı

Samsun'da ulaşım 2 gün ücretsiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günleri otobüs ve tramvayların 'Ücretsiz' olarak Samsunluların hizmetinde olacağını açıkladı

07 Ağustos 2019 Çarşamba 11:47
Samsun'da ulaşım 2 gün ücretsiz

Samsun'da Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'inci günü Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'a bağlı otobüs ve tramvaylar, Samsunlulara ücretsiz olarak hizmet verecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bayramın coşkusunu halkımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

TRAMVAYLAR, RİNG/EKSPRESLER, TERMİNAL OTOBÜSLER

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi bir mübarek bayrama daha ulaşmanın mutluluğu, sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mutluluk dolu birliktelik günlerimizde Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ olarak halkımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlama kararı aldık. Buna göre Kurban Bayram'ın 1 ve 2'nci günü Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’a ait tramvaylarımız, ring/ekspres ve terminal otobüslerimiz ücretsiz olarak siz değerli Samsunlular'ın hizmetinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

NÖBETÇİ EKİPLER BAYRAM BOYUNCA İŞ BAŞINDA

Arife günü yine SAMULAŞ’a ait tramvaylar, ring/ekspres ve terminal otobüslerin sefer sürelerinin 1 saat uzatıldığını da duyuran Başkan Demir, "SAMULAŞ'ın nöbetçi ekipleri bayram boyunca halkımıza güvenli, rahat ve konforlu ulaşım imkan sağlamak için iş başında olacak. Sinyalizasyon bakımından yolcu bilgilendirmeye kadar tüm hizmetler eksiksiz yerine getirilecektir" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BİRİMLERİ 24 SAAT HİZMETTE

Başkan Mustafa Demir ayrıca, Samsunluların 'Bayram Tadı'nda bir Kurban Bayramı geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıkların yapıldığını da belirterek, "Ulaşım başta olmak üzere zabıta, itfaiye, çevre koruma ve kontrol gibi birimlerimiz 24 saat halkımızın hizmetinde olacak. Yüce rabbimden birliğimizin, dirliğimizin, mutluluğumuzun daim olmasını diliyor, bu vesile ile tüm Samsunluların Kurban Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.08.2019 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TERMİNAL YOLCUSU 2019-08-07 16:25:52

SAYIN BAŞKAN LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN TERMİNAL OTOBÜSLER UNE ÇEKİDÜZEN VERİN GEÇEN GECE SAAT ÜÇ DE TERMİNALİ KENDİ ARACIYLA YOLCU ALMAYA GİTTİN YOLCU KAYSERİDE SAAT 0250 DE TERMİNALE GİRİŞ YAPTI T1 BELEDİYE OTOBÜSÜ O OTOBÜSÜN YOLCULARI İNMEDEN HAREKETİ ETTİ ÜÇ TANE BAYAN YOLCU OTOBÜSÜN DEN İNDİLER BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ SORDULAR BELEDİYE OTOBÜSÜ TERMİNAL KAPISINDAN ÇIKTI YAZIKTIR İKİ DAKİKA DAHA BEKLEME YOLCULAR MADUR OLMAYACAK YOKSA TİCARİ TAKSİCİ LER İLE ANLAŞMALI MI ÇALIŞIYORLAR ALLAH İÇİN ARAŞTIRIN BUNUN HESABINI İNŞAALLAH SEÇİMLERDE SORACAĞIZ SORMADAN DÜZELTİN YOKSA VATANDAŞ DÜZELTECEK DURUM ONU ĞÖSTERİYOR SİZİ BU KONUDA UYARIYORUM

Avatar
kerami 2019-08-08 11:43:20

terminal yolcusu adlı arkadaş diyelim ki t1 otobusu senin dediğin gibi 5 dakika bekledi ve o 3 yolcuyu aldı. tam çıkarken yine yolcu gelecek. saat kavramının sonu yoktur. herkes ayrı saat ister. ama sen o yorumu yazdığına göre bunu anlayamıyorsun sanırım. ben yinede anlatmaya calıstım.

Avatar
sefeer 2019-08-07 19:01:58

yazın fakülteye on yolcuyla tranvay çıkıyor. millet sıcakta tranvay bekliyor . on dakka da bir tranvay gelecekte binecek.

Avatar
Vatandaş 2019-08-08 09:26:15

Sayın başkan 2aydir maaş alamıyoruz sirketler bunu size bağlıyor