banner388

Samsun'da Türkiye'yi temsil edecekler

Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan olimpiyatlarda 12 sporcu bisiklet branşında Türkiye'yi temsil edecek.

Samsun'da Türkiye'yi temsil edecekler

Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan olimpiyatlarda 12 sporcu bisiklet branşında Türkiye'yi temsil edecek.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:18
Samsun'da Türkiye'yi temsil edecekler

Samsun haber - Samsun'da düzenlenecek olan 3'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda (Deaflympics 2017) bisiklet branşında 294 Türk sporcudan 12'si yarışacak. 5'i kadın 12 kişiden oluşan ekip yol ve dağ parkurlarında ter dökecek. Anlaya'da yaptıkları 79 günlük kampın ardından Samsun'da son kamp için start verildi.

Bisiklet takımının kurulurken spor altyasına önem verdiklerini belirten Başantrenör Hakan Kıpık, "Bisikletçilerimize sıkıştırılmış bir eğitim vermek durumundaydık. Hepsi büyük fedakarlıklar yaptılar. Şu anda performansımız gayet iyi seviyede. Deaflympics sonrasında daha da iyiye gitmeyi ve önümüzdeki yıllarda madalyalar kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'na teşekkür eden aşantrenör Hakan Kıpık, "Sofya’da tek başıma mücadele ettim. Çok zorlandım. Ama şimdi üç ay Alanya’da takım olarak kamp yapabildik. İnşallah Olimpiyatlar’da Türkiye’yi gururlandırmak istiyoruz. Herkesi bizi seyretmeye bekliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'yi bisiklet branşında temsil edecek sporcuların isimleri ise şu şekilde;

Dağ bisikleti: Mustafa Önder Atik, Ercüment Boran, Ramazan Günay, Onur Kop, Raziye Salim.

Yol bisikleti: Kasım Asma, Büşra Çetinkaya, Cuma Ekener, Ali Korkmaz, Ebru Tok, Nazlı Tahtallı, Elvan Topal
 

Son Güncelleme: 03.07.2017 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.