banner388

Samsun'da tramvay güzergahı değişiyor mu? Flaş toplantı

Samsun'da ulaşım hizmetlerini sunan SAMULAŞ, Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı başkanlığında 'Güzergah ve Planlama' toplantısı yaptı. Tamgacı, "Hedefimiz, maksimum performans ile Samsunlulara hizmet edebilmektir" ifadelerini kullandı.

Samsun'da tramvay güzergahı değişiyor mu? Flaş toplantı

Samsun'da ulaşım hizmetlerini sunan SAMULAŞ, Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı başkanlığında 'Güzergah ve Planlama' toplantısı yaptı. Tamgacı, "Hedefimiz, maksimum performans ile Samsunlulara hizmet edebilmektir" ifadelerini kullandı.

11 Haziran 2019 Salı 15:33
Samsun'da tramvay güzergahı değişiyor mu? Flaş toplantı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.(SAMULAŞ) Genel Müdürü  Enver Sedat Tamgacı başkanlığında yapılan toplantıda şirkete ait Ring/Ekspres ve Terminal Hat güzergahları yeniden gözden geçirildi, otobüslerle ilgili şikayetler ve mevcut durumlar ele alındı, ayrıca planlama çalışmaları da masaya yatırıldı.

GÜZERGAH KONUŞULDU

Genel müdür yardımcıları ve Otobüs İşletme Müdürü'nün de katıldığı toplantı sonrası bir açıklamada bulunan Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, "Tramvay ve otobüs güzergahlarımızı yeniden ele alarak hatlar üzerinde yaşanması muhtemel problemlerin önlemini aldık. Ayrıca otobüslerimizin mevcut durumlarını gözden geçirirken vatandaşlarımızdan gelen şikayetler değerlendirildi. Hedefimiz maksimum performans ile Samsunlulara ulaşım hizmeti sunabilmektir" dedi.

HEDEF EN İYİ OLMAK

SAMULAŞ'ın, her gün on binlerce Samsunlu'ya yolculuk ve ulaşım hizmeti verdiğini hatırlatan Genel Müdür Tamgacı, "SAMULAŞ, her gün gelişen ve değişen Samsun'da halka daha hızlı, ekonomik ve modern, aynı zamanda konforlu ulaşım sağlamayı görev ve ilke edinmiş bir kurumdur.  Bu hizmeti sağlarken üstün teknolojik alt yapının geliştirilmesine özen gösteriyor, personelimizin iyi eğitimli, donanımlı olma özelliklerini koruyoruz" diye konuştu.

                                

Son Güncelleme: 11.06.2019 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İLKADIMLI NURİ 2019-06-11 18:14:09

özel halk otobüsleri çok eski adeta dökülüyor şöförler çok kaba davranıyor yolculara yeni müdüre duyurulur...

Avatar
emekli 2019-06-11 22:41:25

Bazı halk otobüsü şoförleri durakta yaşlı insanları görünce bedavacı diye durmuyorlar birde sayın müdür araştırma hastanesinde bit yolcu gibi binip şoförlerin halka nasıl hakaretler yaptığını gorsün

Avatar
Ayşe 2019-06-12 09:41:02

Otobüslerin expreslerin dışındaki otobüsler çok eski koltukları pis kirden mide bulandırıyo, kamyondan bozma yapılmış gibi.Samsun güya büyükşehir,hiç yakışmıyor. Bazı otobüslerin oturma koltuklarını kaldırmışlar sanki insanları cezalandırır gibi ayakta fazla yolcu almak için.yoksul kasaba otobüsü gibi İnsanlara hizmet anlayışı bumudur.

Avatar
Altuğ Akbaş 2019-06-12 10:18:34

Otogar'da firma servisleri yok artık. gelen yolcu otogarda bekleyen otobüs bulabiliyor belki ama şehir içinden otogara nasıl nereden ne zamanlarda gideceğini bilemiyor vatandaş hala. buna bir çözüm bulunması gerekiyor, araştırma hastanesi için de durum farklı değil. buralar yoğun gidiş geliş olan yerler ama hala toplu taşıma yeterli olmadığı ve az olanın da yeri ve saati bilinmediği için insanlar özel otomobillerle yoğun olarak gidiş geliş yapıyor, bu da tabi ki yoğun trafik ve fazla akaryakıt masrafı demek.

Avatar
Celal aydın 2019-06-11 22:22:45

Havaalanı teminala servis düşünceniz varmış acaba iç kesimde kalan ilçeleri düşünerek inşAllah düşünürsünüz

Avatar
Hayri 2019-06-12 09:58:59

Otobüs şoförleri kamalı tokiye çıkarken araçları kalkarken zorlanıyorum diye durmuyor bide durak var dediğimde kafa tutuyor

Avatar
Serkan 2019-06-13 09:08:03

Türkiş kavşağındaki tramvay yüzünden oluşan trafik karmaşasına da çözüm bulunsun. Gerekiyorsa tramvayda araçların geçmesini beklesin.

Avatar
Yesim koc 2019-06-11 19:01:38

Lütfen Nisantasi caddesi içinde toplu ulaşım olabilir mi ring dışında başka ulaşım yok zor oluyor biz sakinleri icin
Tesekkurederim