banner388

Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'da yolun karşısına geçmek isteyen yayaya ticari araç çarptı.

Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'da yolun karşısına geçmek isteyen yayaya ticari araç çarptı.

22 Şubat 2018 Perşembe 17:25
Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde saat 15:30 sularında meydana gelen kazada ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Sürücü, çarptığı yayanın başından ayrılmadı.

Alınan bilgiye göre, 55 AFH 99 plakalı ticari araç, yolun karşısına geçmekte olan 50'li yaşlardaki Afgan uyruklu bir kişiye çarptı. Yaşlı adam çarpmanın etkisiyle havaya savrularak yere düştü. Kaza sonrasında şoka giren sürücü Dursun Ali K., yaralı adamın başından ayrılmadı.

Yaralı Afgan, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ise polis ekipleri ile birlikte karakola gitti. 

Görgü tanıkları, yayaya çarpan aracın hızlı olmadığını söyledi. Yapılan açıklamada kaza ile ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.