banner388

Samsun'da trafik kazası: 1 ölü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da trafik kazası: 1 ölü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

01 Ekim 2023 Pazar 17:07
Samsun'da trafik kazası: 1 ölü

Kaza, Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal H. (39) idaresindeki 55 AIT 906 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Kocaman'a (79) çarptı. Kazada ağır yaralanan yaşlı adam kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
münhasıran 2023-10-01 17:58:43

Kaza gözümün önünde oldu. Adamcağız metrelerce uçtuktan sonra o hızla ağaca çarptı ve o saniye vefat etti

Avatar
Misafiriz bu dünyada 2023-10-03 13:43:03

Kaza 30 Eylül Cumartesi günü sanırım 16.50 a yakın bir zamanda meydana geldi. Bir çarpma sesi bir sonrasında havada uçan bir insanın yere düşerek kaza geçirmesi.Yazayım mı yazmayayım mı diye çok düsündüm gözümü kapatıyorum bu olay gözümün önüne geliyor çok üzgünüm amca vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun. Kadere inanırım ecel çağırmış derler. Yaklaşık 50 metre ileride trafik ışıkları ve yaya geçidinin bulunduğu bir yerde trafiğin çok yoğun aktığı bir yolda yaya geçiti kullanma alışkanlığımız millet olarak neden yok acaba diye düşünüyorum. Vefat eden amcanın yakınlarına Allah sabır versin inşAllah. Normal yolunda giden kaza yapan bir insanın ölümüne istemeyerek neden olan kişinin psikolojisini düşünemiyorum. Bir canlının ölümüne şahit olarak psikolojim sıfır gözümün önüne kaza anı geliyor. Allah yardımcımız olsun. Çok çok üzgünüm.