banner388

Samsun'da toplu sünnette Karaaslan'ın oğlu sünnet oldu

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde Çiğdem Karaaslan'ın oğlu sünnet oldu.

Samsun'da toplu sünnette Karaaslan'ın oğlu sünnet oldu

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde Çiğdem Karaaslan'ın oğlu sünnet oldu.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 14:24
Samsun'da toplu sünnette Karaaslan'ın oğlu sünnet oldu

Samsun haber - Samsun'un Atakum İlçe Belediyesi tarafından 4. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni yapıldı. İlçe Belediye Binası önünden başlayan konvoy şehir turu atıp Çakırlar Korosu'na gitti. Çeşitli eğlenceler ve hediyelerle motive edilen 170 çocuk erkekliğe ilk adımı atarak sünnet oldu. 


KARAASLAN'IN OĞLU SÜNNET OLDU


4. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni'nde AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın oğlu Yusuf Yiğit'te sünnet oldu.
 

"ALLAH HERKESE NASİP ETTİN"

Oğlu Yusuf Yiğit Karaaslan'a sünnet kıyafetlerini kendi elleriyle giydiren AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Hakikaten hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim. Bir anne olarak ilk kez böyle bir tecrübe yaşıyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah, evlatlarının böyle güzel günlerini görmeyi. Bugün bizim için çok özel bir gün. Oğlumuz açısından da öyle. Dediğiniz gibi erkekliğe ilk adımını atıyor bugün. Sünnet törenini gerçekleştireceğiz ama Atakum Belediyemizin toplu sünnet mesarisimde Yiğit'i de onlara entegre ettik. Orada arkadaşlarıyla birlikte özel gününü kutlayacak, paylaşacak. Biz de anneler olarak hepimiz o aynı sevinci heyecanı hisdeceğiz bir tarafta. Bizler çocuklarımıza paylaşmayı, özellikle mutluluğu paylaşmayı anlatmaya çalışıyoruz. Belki de bugün Yiğit'in hayatında bunu öğreneceği en güzel gün olacak" dedi.

Son Güncelleme: 26.08.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.