banner388

Kabadayı: Çocuklarımızın geleceği için durdurmalıyız

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı "Çocuklarımızın geleceği için durdurmalıyız. Kuzey Irak Referandumu Kürdistan projesidir, ABD tezgahıdır." dedi.

Kabadayı: Çocuklarımızın geleceği için durdurmalıyız

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı "Çocuklarımızın geleceği için durdurmalıyız. Kuzey Irak Referandumu Kürdistan projesidir, ABD tezgahıdır." dedi.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 14:40
Kabadayı: Çocuklarımızın geleceği için durdurmalıyız

Samsun haber - Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Kuzey Irak'taki Referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Referandumun Türkiye için savaş sebebi sayılması gerektiğini söyleyen Kabadayı, "Kuzey Irak 25 Eylül'de yapmak istediği referandumla hemen burnumuzun dibinde bir Kürt devleti kurmak istemese de Kürdistan adıyla kurulması planlanan sözde devleti ABD dayatıyor. ABD kendisini dünyanın Jandarması sanıyor. Ortadoğuyu kan gölüne çevirdiler. Binlerce can aldılar, binlerce kadını dul bıraktılar, binlerce çocuğu yetim bıraktılar. ABD'li conilerin Irak'ta tecavüz ettikleri masum Iraklı kadınların çocukları bugün 25-30 yaşlarında. Aynı oyun Türkiyemiz üzerinde oynanıyor. Ülkemize direk savaş açamayan kalleş katil ABD sınırımızda bir Suriye, Irak savaşını tetikliyor. Malum geçmişten beri eli kanlı terör örgütü PKK/PYD gibi örgütlere lojistik destekten sonra uçak savar füzeleri de verdi. Aslında ABD bir savaş suçu işliyor. Birleşmiş Milletler göz yumuyor ve vahim bir trajedi yaşıyor müslüman ülkeler" dedi.

"KANDİL DÜMDÜZ EDİLMELİDİR"

Türkiye’nin bölünmesi için çalışan mihrakların faal olduğuna dikkat çeken Kabadayı, "Sınırlarımızda bir terör devleti kurmak hemen ardından nefesini açmak için Akdeniz’e ulaştırılmaya çalışıyorlar. ABD’nin destek verdiği PKK/PYD’ye yeni bir örgüt kurdurup Fırat Kalkanı Bölgesine saldırtmayı planlaması müttefiklikle uyuşmamaktadır. Türk milletine seri katillere pabuç bırakacak kadar zayıf olmadığı kısa sürede gösterilmelidir. Hayat hakkımıza suikast hazırlığı son aşamaya gelmiştir. Hedef aslında Türk milletinin birlik ve beraberliğidir asla bozdurmayacağız. Suriye ve Irak’ın Kuzey'inde tedavüle sürülen kirli arayışlar esasen Türkiye odaklıdır. ABD'nin tezgahıdır. İdlib’e yönelik operasyon hazırlığı Türkiye’nin iyice köşeye sıkıştırılmasını hedeflemektedir. Ekim ayında Türkiye ve İran’ın Kandil’e operasyon taahhüdü belli çevreleri rahatsız etmiştir. Kandil dümdüz edilmelidir" diye konuştu.

“GEREKİRSE SAVAŞA SEBEBİ SAYILMALIDIR”


Kabadayı açıklamasını şöyle sürdürdü, "Barzani'nin, Türkmen kentlerini kapsamına alan referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bilinmelidir ki muhtemel bu referandum, Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti, önüne gelenin posta koyacağı, parmak sallayıp hizaya getireceği yeni yetme çadır devleti hiç değildir. Bu çerçevede Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu olarak dış politikada hükümet ve devletin yanındadır, Almanya'ya karşı izlenen politikaları doğru bulduğumuz için samimiyetle destekliyoruz"
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem kaya 2017-08-26 16:10:24

Kuzey Irak referandumunu sinsice oynanan
Bir Amerikan oyunu olduğu aşikar bu yüzden ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor amaç herzamanki gibi Türkiyeyi zora sokmak ve kumapasa almaktır ulke mizin dış siyasetinin bu konuda gereğini
Yapmasını önemle arz ederim
Almanya ya karşı izlenen siyasetine gayet güzel ve yerinde olduğunu ve gerekli olduğunu düşünmekteyim ve destekliyorum.
Ayrıca milli birlik ve barış ve kardeşlik başkanı sayın ahmet kabadayi
Beyin düşüncelerini destekliyorum
Selam ve saygilarimla