banner388

Samsun'da TOKİ'lere Büyük İlgi

Samsun'un Kavak ilçesinde yapılacak olan TOKİ konutlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Samsun'da TOKİ'lere Büyük İlgi

Samsun'un Kavak ilçesinde yapılacak olan TOKİ konutlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

31 Ekim 2016 Pazartesi 11:59
Samsun'da TOKİ'lere Büyük İlgi

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde Havza tipi brüt 110 m2 (3+1) 13 adet, Havza tipi brüt 124 m2 (3+1) 64 adet konut olmak üzere toplam 77 adet konut plan ve projelendirildi ve kayıtların başlamasıyla beraber kayıtlarda patlama yaşandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçemizde yapımına başlancak olan TOKİ konutlarına yoğun ilgi var ve hemşehrilerime bu nedenle teşekkür ediyorum. TOKİ konutları hepimizi çok mutlu etti ve ilçenin estetiğine büyük fayda sağlayacak. Site hayatı ilçemize gelecek ve modern binalarda vatandaşlarımızın yaşayacak olması hepimizi heyecanlandırıyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

TOKİ konutları, gurbetteki Kavaklıları da umutlandırırken, ilçedeki işsizlik sorununun çözümü sonrasında konut sorununun da çözüme kavuşuyor olması tersine göçü hızlandıracak gibi. Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden gurbetteki Kavaklılar, yapılacak olan konutlar için Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 31.10.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.