banner388

Samsun'da tır kazası! 4 yaralı

Samsun'da minibüsün tıra çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

Samsun'da tır kazası! 4 yaralı

Samsun'da minibüsün tıra çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

08 Haziran 2019 Cumartesi 11:35
Samsun'da tır kazası! 4 yaralı

İstanbul'dan Trabzon'a gitmekte olan minibüs, Samsun'da tıra çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Samsun'un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolu 20. kilometresinde saat 8.45'te meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 

İstanbul'dan Trabzon'a gitmekte olan M.M. (35) hakimiyetindeki 61 AP 437 plakalı panelvan minibüs önünde gitmekte olan H.A. yönetimindeki 55 HH 233 çekici, 55 ABZ 051 dorse plakalı mıcır yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada minibüs sürücüsü M.M., S.S. (59), S.S. (28), Y.K. (32) yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

TIR SÜRÜCÜS OLAYI ANLATTI

Tır sürücüsü H.A., şiddetli bir ses duyduğunu ve lastiğin patladığını düşünerek tırdan aşağıya indiğinde minibüsü arkadan kendi aracına çarptığını gördüğünü ifade etti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 08.06.2019 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.