banner388

Samsun'da Teröristler Taksiciyi Gasp Etmiş

PKK'lı teröristler Samsun'a mı geldi? Samsun'da önü kesilen Ordulu bir taksici 3 terörist tarafından gaspa uğradığını iddia ediyor.

Samsun'da Teröristler Taksiciyi Gasp Etmiş

PKK'lı teröristler Samsun'a mı geldi? Samsun'da önü kesilen Ordulu bir taksici 3 terörist tarafından gaspa uğradığını iddia ediyor.

19 Ağustos 2016 Cuma 09:13
Samsun'da Teröristler Taksiciyi Gasp Etmiş

Ordu'nun Gölköy İlçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle,çatışma yaşandı. Ordu 'da  31 Temmuz tarihinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Bu hain saldırı sonrasında dün gece yine bölgede teröristlerle çatışma yaşandı. Kaçan teröristler için bölgeye destek komando ve jandarma özel harekat ekipleri gönderildi. Ekipler ve bölge halkı kaçan teröristleri ararken Ordu’nun Korgan ilçesinde taksicilik yapan Murat Topal adlı kişi, Samsun’un Terme ilçesinde mahallesine döndüğü sırada kırsal bir bölgede eli silahlı 3 kişi tarafından durdurulduğunu ve “Beni durdurup silah çektiler. Canına bir şey gelmesini istemiyorsan bize yiyecek ver, dediler ve ben de 4 tane ekmek verdim, ancak 2 tanesini geri bıraktılar. Arabanın önündeki sigarayı görünce onu da aldılar ve üzerinde ne kadar para varsa ver, dedi. Cebimden çıkan 350 TL civarında parayı alıp, bana burada durma buradan kaybol, dediler. Bana silah çeken kişinin üzerinde askeri mont vardı. Çok korkmuştum ve gidip jandarmaya ihbar ettim” dedi.


Olay jandarmaya intikal ettikten sonra Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler bölgede alarma geçti. Olayın duyan onlarca Korganlı ise ellerinde silahlarla teröristin geldiği bölgeye giderek ormanlık alanda jandarma ile birlikte arama çalışmasına katıldılar. 

Son Güncelleme: 19.08.2016 09:59
Anahtar Kelimeler:
Murat TopalKorganGölköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.