banner388

Çektiği Selfilerle Meşhur Olan Çocuk

Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Devlet erkanlarıyla selfie çektiren çocuk sosyal medya fenomeni oldu.

Çektiği Selfilerle Meşhur Olan Çocuk

Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Devlet erkanlarıyla selfie çektiren çocuk sosyal medya fenomeni oldu.

19 Ağustos 2016 Cuma 09:18
Çektiği Selfilerle Meşhur Olan Çocuk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ne Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte protokoldeki çok sayıda devlet adamı ve ünlüyle selfie çeken 14 yaşındaki Yakup Nurullah Narin sosyal medyada fenomen oldu.
 
“Sayın Cumhurbaşkanımız beni artık tanıyor”

14 yaşındaki ortaokul öğrencisi olan Yakup Nurullah Narin Devlet erkanlarıyla çekildiği selfie serüvenini şu şekilde anlattı; “Protokole girmemle Kadir Topbaş, Vasip Şahin devlet görevlileriyle birlikte selfie çekerek ilerledim. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdim. Daha önceden de gittiğim için Devlet erkanları beni tanıyor. Ben ona sadece bir cümle söyleyebildim: 'Sayın Cumhurbaşkanım kanımızın son damlasına kadar arkanızdayım' ifadesini belirttim.
Narin çevresinden çok güzel tepkiler aldığını belirtti. Yoldan geçenlerin Kendisini haberlerde görenlerle karşılaşıp, yolda selfie çektirmek istediklerini belirten Narin şu ifadelere yer verdi: ”Cumhurbaşkanımızın düzenlemiş olduğu Yenikapı’daki miting alanına gitmemin düşüncesi ise bir daha böyle bir tarihi an yaşayamayacak olmam. İleride bunları torunlarıma ve çocuklarıma anlatacağım.” dedi.
 

Son Güncelleme: 19.08.2016 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.