banner388

Samsun'da tehdit edilen şahıs bakın ne yaptı

Samsun'da tehdit edildiğini öne süren şahıs boğazına bıçak dayayarak intihara teşebbüs etti.

Samsun'da tehdit edilen şahıs bakın ne yaptı

Samsun'da tehdit edildiğini öne süren şahıs boğazına bıçak dayayarak intihara teşebbüs etti.

31 Aralık 2018 Pazartesi 10:23
Samsun'da tehdit edilen şahıs bakın ne yaptı

Samsun Haber-Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi tehdit edildiğini öne sürerek boğazına bıçak dayadı ve intihara kalkıştı.

Samsun'un Bafra ilçesi Çetinkaya Köprüsü'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Kızılırmak Nehri kıyısına inen R.Ö. kendisini İ.Ş.'nin tehdit ettiğini iddia ederek boğazına bıçak dayadı ve bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine itfaiye, ambulans ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi. R.Ö.'nün ırmağa atlama ihtimali üzerine Samsun deniz polisinden yardım istendi. Kısa sürede gelen Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler hazır bekledi.

Tüm önlemlerinin alınmasının ardından şahsı ikna etme çalışmalarına başlandı. Boğazına bıçak dayayan R.Ö., kendisinin tehdit eden kişinin bölgeye gelmesini istedi ve gelmemesi halinde boğazını keseceğini söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü müzakere ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan şahsı ikna etmek için 3 saat çaba sarf etti. Bağırmaktan yorgun düşen şahıs bir anda olduğu yere düşerek bayıldı. Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-12-31 11:08:26

türkiyenin her yerinde var dehtit illaki intihar etmekmi gerekiyor