banner388

Samsun 'da tarihi eser ele geçirildi

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından tarihi eser ele geçirildi.

Samsun 'da tarihi eser ele geçirildi

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından tarihi eser ele geçirildi.

20 Ocak 2023 Cuma 11:13
Samsun 'da tarihi eser ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bir kişinin elindeki tarihi eserleri satmaya çalıştığı bilgisi alarak takip ve çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli şahıs Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde yakalandı. Gözaltına alınan şahıs ile birlikte 2 adet Meryem Ana heykeli ve 2 adet Hz. İsa heykeli ele geçirildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anthiseptic 2023-01-20 11:46:54

Bunlar feyk. Bilmem kaç yüzyıl önce birbirinin kopyası tarihi eser mi olur? Ve bunlar aynı yerden mi çıkar? Herif sahtesini yapmış , keriz avına çıkmış. Jandarma bunu yemiş , yetmemiş bir de haber yaptırmış...