banner388

Samsun'da sürücülere ceza yağdı

Samsun'da sürücülere yönelik yapılan denetlemelerde kurallara uymayan kişilere ceza yağdı

Samsun'da sürücülere ceza yağdı

Samsun'da sürücülere yönelik yapılan denetlemelerde kurallara uymayan kişilere ceza yağdı

04 Kasım 2021 Perşembe 19:30
Samsun'da sürücülere ceza yağdı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi İlyasköy Kavşağı'nda bildirimli trafik uygulaması yaptı. Bugün 13.30-15.30 saatlerinde yapılan uygulamada, kavşakta bulunan sivil trafik ekipleri, kırmızı ışıkta geçen, emniyet kemeri takmayan ve araç sürerken cep telefonu ile konuşun sürücüleri, ileride bekleyen ekiplere bildirdi. Uygulamada çok sayıda araç sürücüsüne ceza yazıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsu Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal S. 2021-11-05 00:35:33

Lütfen Atakumda park yasağı olan yerlere araç bırakanlara ve trafikte hiçbir şekilde sinyal kullanmayan sürücülere karşı da denetimler yapınız. Yolun ortasına araç bırakıp gidiyorlar, kavşaklarda köşelere araç bırakıp gidiyorar, Salı pazasının kurulduğu günlerde Mevlanan parkı karşısında dönel kavaşağın içine insanlar araç park ediyor dünyada yok böyle şeyler.

Avatar
Samsunlu 2021-11-05 10:50:00

Telefon kullanmanın cezası çok daha yüksek olması lazım... telefona bakacam diye sürekli kazalar yaşanıyor

Avatar
vat 2021-11-05 11:37:49

Ceza yağdığı falan yok. Polis denetim yapıyor ve suçu olan cezayı yiyor. Adam ters yöne giriyor, üstüne bir de ağalık taslıyor. İmkanı olsa da polis hepsine ceza yazsa. İlkadım Arıburnu İlkokulu'nun orda ters yöne girmek adet olmuş, yol zaten tek araçlık.

Avatar
ahmet 2021-11-05 12:01:09

kendileri de kemer takmıyor cep telefonu ile konuşuyor onlara kim ceza yazacak bize örnek olmalılar bizler telefonda muhabbet etmiyoruz ama gene yazıyorlar

Avatar
Vatandaş 2021-11-05 15:55:36

Hükümete açığını kapatmak için para lazım sökülün paraları....