banner388

Samsun'da şüpheli ölüme gözaltı

Samsun'da bir kişinin inşaatta ölü olarak bulunması üzerine arkadaşı 'ölüme sebebiyet vermek' suçundan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 

Samsun'da şüpheli ölüme gözaltı

Samsun'da bir kişinin inşaatta ölü olarak bulunması üzerine arkadaşı 'ölüme sebebiyet vermek' suçundan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:11
Samsun'da şüpheli ölüme gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin inşaatta ölü olarak bulunması ile ilgili arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde dün meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre C.A. (38), E.Y. (26) ve Ş.I. iki katlı evin inşaat halindeki ikinci katındaki dairede bulundukları sırada E.Y. fenalaştı ve morarmaya başladı. Durumu gören C.A. panikleyerek olay yerinden kaçtı. Ş.I. ise durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri E.Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit ederken, Ş.I. olayla ilgili gözaltına alındı.

E.Y.'nin ölümü şüpheli bulunurken, şahsın uyuşturucudan hayatını kaybetmiş olabileceği iddia edildi. E.Y.'nin kesin ölüm nedeninin ise otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 

Polis olay yerinden kaçan C.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. İlyasköy Polis Merkezinde ifadesi alınan C.A., 'ölüme sebebiyet vermek' suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren C.A. serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 18.02.2019 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafır 2019-02-18 18:31:31

serbes bırakılan sahıs uyusturucu satıcısı ilyaskoy karakolu altında evi ben mahalle sakını olarak bunları bılıyorum polıs bilmiyormu daha kac genc olecek

Avatar
misafir 2019-02-19 09:02:05

daha kaç gencimiz ölecek niçin tedbir alınmaz polis görevini yapmış serbest bırakan savcı bey acaba senin çocuğun uyuşturucudan ölse aynısını yaparak şahsı serbest bırakır mıydın