banner388

Samsun'da suç örgütü adliyede 

Samsun merkezli 3 ilde organize suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da suç örgütü adliyede 

Samsun merkezli 3 ilde organize suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

03 Mayıs 2019 Cuma 10:49
Samsun'da suç örgütü adliyede 

Samsun merkezli İstanbul ve Antalya'da organize suç örgütüne gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 13 kişi bugün adliyeye sevk edildi. 

Ele başı E.A. olduğu iddia edilen organize suç örgütüne Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Samsun, Antalya ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. "Nitelikli yağma, yağmaya yönelik silahlı tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksul kılmak, yasa dışı bahis oynatmak, uyuşturucu madde ticareti ve temin etmek" suçlarını işlediği tespit edilen örgüte 3 gün önce gerçekleştirilen operasyonda ele başı E.A. ile birlikte 12 kişi daha gözaltına alındı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği 19 adrese 210 polisin yer aldığı 30 ayrı ekiple operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında aralarında örgüt lideri Eyüp A.'nın da yer aldığı 16 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet pala, değişik çaplarda 58 adet tabanca mermisi, farklı şahıslar adına düzenlenmiş çok sayıda çek ve senetler ele geçirildi. 
 

Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan 3 şahıs, savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakılırken, suç örgütü lideri E.A.'nın da aralarında bulunduğu toplam 13 şüpheli ise Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAFRA GERÇEK TEKSAS 2019-05-03 11:15:05

DEVAMLI OLAY BAFRA SİLAH BUNLARA OYUNCAK. MAFYA ŞEHRİ