banner388

Samsun'da suç makinesi kadın yakalandı

Samsun'da kendi yaşından daha çok hapis cezası bulunan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'da suç makinesi kadın yakalandı

Samsun'da kendi yaşından daha çok hapis cezası bulunan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

01 Ekim 2019 Salı 13:27
Samsun'da suç makinesi kadın yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde suç makinesi kadın yakalandı. 

Kışla Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 16 ayrı suçtan aranan, evlerden hırsızlık ve konut dokunmazlığını ihlal suçlarından hakkında kesinleşmiş 28 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 27 yaşındaki D.Y. polis ekipleri tarafından takibe alındı.

OPERASYONLA YAKALANDI

Yakalanmamak için sürekli ev değiştiren D.Y. polis ekiplerinin 06.30'da düzenlediği operasyon ile yakayı ele verdi.

SUÇ MAKİNESİ

Hakkında yaşından çok 28 yıl 3 ay hapis cezası, 7 bin 200 lira da adli para cezası bulunan D.Y.'nin yapılan araştırmada, Samsun merkez, Bafra ilçesi, Afyonkarahisar, Burdur, Giresun'un Bulancak ve Görele ilçeleri polisi tarafından toplam 16 ayrı olaydan da hakkında aranması olduğu ortaya çıktı. Ev kapılarını özel aparatla açıp para ve altın çaldığı öğrenilen D.Y., Samsun Adliyesine sevk edildi. Genç kadın, adli işlemlerinin tamamlanmasını ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.