banner388

Samsun'da su zammına Erhan Usta'dan itiraz!

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun'da suya yapılan zamma ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Samsun'da su zammına Erhan Usta'dan itiraz!

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun'da suya yapılan zamma ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

23 Mayıs 2019 Perşembe 14:41
Samsun'da su zammına Erhan Usta'dan itiraz!

Seçimden önce yüzde 15 indirim, seçimden sonra yüzde 25 zam (+ Okuma bedeline yüzde 150 zam) zam yapıldığını belirten Erhan Usta alınan karara tepki gösterdi. 

KANDIRMACAMIYDI?

Erhan Usta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"SASKİ Genel Kurulunda, Samsun’da şebeke suyuna zam yapılarak, yeni tarifelerin Belediye Meclisine gönderildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Seçim öncesinden yapılan %15’lik indirim, şuan %25’lik bir zam haline dönüştürülmek istenmektedir. Basından takip ettiğimiz kadarıyla, Belediye Başkanı Mustafa Demir, seçim öncesi %15’lik indirim için “O, doğru ve reel bir düzenleme değildi.” demiş. Neydi peki? Bir kandırmaca mıydı? 

BU MU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Bu mudur sizin belediyecilik anlayışınız? Bu mudur AK Parti Belediyeciliği? AK Parti Belediyeciliği şahıslara mı bağımlı, süreklilik arz etmiyor mu? Belediyenin borcunu millete mi ödeteceksiniz? Milletin zaten zor geçindiğinden bu kadar mı bihabersiniz? Diğer taraftan, birçok belediye indirim yaparken, bu mudur sizin enflasyonla mücadele anlayışınız?
Borç sorunu, borcu milletin sırtına yükleyerek değil, şehirde ekonomik aktiviteyi canlandırarak çözülmelidir. Görünen o ki, Mustafa Demir’in derdi bu değil. Bir taraftan, sadece Samsun için değil, Türkiye için de çok stratejik bir sektör olan medikal sanayiye ilişkin sözleri yerine getirmeyeceksin, sektörün umut bağladığı Mediclust Şirketine ortak olmaktan vazgeçeceksin, milletin istihdam ve gelir umutlarına karalar bağlatacaksın; diğer taraftan milletin sırtına zamları yükleyeceksin... Bu mu olacaktı Samsun’da yapılan ilk icraatlar?  
Samsun’un ayaklarına prangadalar vuran, kötü yönetiminizin bedelini millete ödetemezsin! Bu zam teklifi derhal geri çekilmeli, Samsun’da istihdam nasıl arttırılır, millete nasıl nefes aldırılır onun üzerinde düşünülmeli, ilk iş olarak da Medikal Sanayinin önünü açılmalı, verilen sözler tutulmalıdır! Verdiğiniz sözlerin takipçisiyim!"
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
^_^ 2019-05-23 15:29:19

usta vaktinde korkunun esiri olmayacaktın. şimdi istedikleri gibi at koşturuyorlar.
oyları böldürdün Trabzonluyu seçtirdin. konuşmaya hakkın yok

Avatar
Hasan 2019-05-23 14:49:00

Iyi partiye gelseydinde zam yapmasaydın!!! Şu an sesini duyan yok senin balon gibi söndün kendi kendini bitirdin emekliliginin keyfini çıkart sen boşver samsunun sorunlarını.

Avatar
MİSAFİR 2019-05-23 14:58:52

ET ET ET İstanbul suyu ucuzlatırken SAMSUN neden zam yapıyor yoksa suyu mu çaldı sandık

Avatar
ahmet 2019-05-23 15:58:34

Sana Senden daha çok değer vereçek olan iyi partiye katılmadın ya ne diyorsun şimdi elinden ittin belediye başkanlığını şimdi yok efendim suya zammı istemiyormuş iptal ettir istersen

Avatar
kale55 2019-05-23 16:35:56

Usta sen hiç konuşma abi ya.

Avatar
zahide cokusta 2019-05-23 17:13:48

Usta bu Samsun seni unutmayacak...rol yapmayi bile beceremiyorsun...kendi siyasi hayatini bitirdin ilk secimlerde yerin hazir ....

Avatar
nihat 2019-05-23 16:00:48

yakında soluduğumuz hava için bile vergi alırlarsa şaşırmayın.

Avatar
55 2019-05-23 15:32:06

bu belediiye meçlisüyeleri ne iş yapar