banner388

Samsun'da Sosyal Tesis Açılıyor

İlkadım Belediyesinin Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin Eylül ayının sonuna doğru açılacağının müjdesini verdi.

Samsun'da Sosyal Tesis Açılıyor

İlkadım Belediyesinin Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin Eylül ayının sonuna doğru açılacağının müjdesini verdi.

25 Ağustos 2016 Perşembe 17:50
Samsun'da Sosyal Tesis Açılıyor

Başkan Erdoğan Tok, inşaatının neredeyse sonuna gelinen Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde incelemeler yaptı. 6 dönüm alan içinde yapılmış olan Derebahçe Sosyal Tesisleri’ni açılış öncesi inceleyen Erdoğan Tok, tesisin Samsun'un en büyük düğün salonu, toplantı salonu ve organizasyonlarına ev sahipliği yapacak olduğunu açıkladı. Başkan Tok, bin 500 kişilik salon, etüt merkezi ve cep sinema salonu, bayanlara yönelik eğitim yapılabilecek olan kurslar ile fitness, aerobik birde plates sporlarının olacağı spor merkezi, kafeterya, mescit ve otopark vb. bir çok alanın olduğu Derebahçe Sosyal Tesisi’nin bölgedeki birçok mahalleye hizmet edeceğini açıkladı. 



 SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Derebahçe Sosyal Tesisleri'ni bayramın hemen sonrasında muhteşem bir organizasyon eşliğinde halkın kullanımına açacaklarını söyleyen Başkan Tok, "Bir sene önce temellerini atmış oldukları Derebahçe Sosyal Tesisimizi bitirmiş bulunmaktayız. Şu an son işlemleri yapılıyor. Söz verdiğimiz projeyi hayata geçiriyoruz. Kadın, genç ve çocuklarımızın faydalanabilecek olduğu çok amaçlı tesisimiz faaliyete geçiyor. Kışla, Kazım Karabekir, Adalet ile Derebahçe Mahallesi sakinlerinin istifade edebileceği tesis bölgede var olan boşluğu dolduracak. Mahalle konutlaşmanın her gün arttığı Derebahçe'ye ivme kazandıracak olan bu tesisiz salon kapasitesi itibari ile Samsun'un en büyük düğün salonu, toplantı salonu olacak ve organizasyonlarına da ev sahipliği yapacaktır. Bayramın hemen sonrasında açılışını yapacak olduğumuz bu tesisimiz, bayanlarımıza yönelik olarak fitness salonları çocuklarımıza yönelik olarak da bilgi evleri, ev hanımları ile meslek öğrenmek isteyen bayanlara ise el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve toplantı salonu, cep sineması ve tesisin önünde yer alan park ve yeşil alanları muazzam bir tesis olarak hizmet verecektir” dedi.


 

Son Güncelleme: 25.08.2016 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.