banner388

Samsun'da Son Bölge Toplantısı

TKB 2016 yılının son toplantısı Samsun’da başlıyor. Karadeniz Bölge toplantısına Samsun Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapacak.

Samsun'da Son Bölge Toplantısı

TKB 2016 yılının son toplantısı Samsun’da başlıyor. Karadeniz Bölge toplantısına Samsun Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapacak.

18 Ağustos 2016 Perşembe 11:30
Samsun'da Son Bölge Toplantısı

19 ile 20 Ağustos tarihleri aralığında Samsun’un Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Karadeniz Bölge Toplantısı’nın teması ‘Doğal ve Kültürel Miraslar Açısından Karadeniz Bölgesi’ne Yeniden Bakış: Hedef ve Uygulamalar’ olarak belirlendi. Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Atakum ilçesi Sanat Merkezi’nde yapılacak olan TKB Karadeniz Bölgesi Toplantısı’na Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti’nin Genel Başkanı Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun’un Valisi İbrahim Şahin, Samsun’un Büyükşehir Belediyesi ile Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ÇEKÜL Vakfının Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve çok fazla sayıda davetli katılım sağlayacak.

Panellerin yapılacağı toplantılarda Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz Bölgesi ve Doğu Karadeniz Bölgesi ile İç Karadeniz Bölgeleri ile ilişkili sunum yaparak brifing verecek. ÇEKÜL Vakfının Üyesi ile Şehir Planlayıcısı Faruk Göksu, ‘Geliştirilen Kavramlar Işığı İle Karadenizin Bütününe Bakmak’ konusu ile ilgili konuşma yapacaktır. Toplantının sonrasında ise davetliler, şehir gezisi yaparak, Sadi Tekkesi ile Kuva-i Milliye Ruhu Anı Evi ve Şehit Gazi Müzesi’nin açılışına katılacaklar.

Son Güncelleme: 18.08.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.