banner388

Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'da bakışma nedeniyle sokak ortasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi yaralandı.

Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'da bakışma nedeniyle sokak ortasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi yaralandı.

07 Mart 2020 Cumartesi 17:56
Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde silahlı saldırı düzenlendi. "Bakışma" meselesi nedeniyle bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi 100. Yıl Bulvarı ile Unkapanı Caddesi'nin kesiştiği yerde saat 14.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, SASKİ'de çalıştığı öğrenilen O.K. (31) sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçarken, O.K. ise kanlar içinde yere yığıldı. Bacağından vurulan O.K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 GÖZALTI

Yaralı O.K., kendisini vuranı tanımadığını belirterek yolda yürürken silahlı saldırıya uğradığını söyledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen B.A.'yı (26) olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Görgü şahitleri polise verdikleri bilgide olayın bakışma meselesi yüzünden meydana geldiğini, olay yerinde bir kişinin de seken kurşunla bacağından kazara yaralandığını ve kaçarak olay yerinden uzaklaştığını ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2020-03-08 15:27:04

Bu kadar cahil cuhela görgüsüz insanlarla doldu memleket. Okumuş kaliteliler čekip gitti tam ortadoģu ülkesi olduk. Her yerde bunlar katiller sapiklar hirsizlar dolu. Neymiş hapisde yer yok hukuk yok saliyorlar dişari. Fetöcülere yer açmak için hapiste adam birakmadilar herkez dişarda. Bir ülkewe önce hukuk adalet olacak. Olmassa bizim gibi oluruz eģitimliler gider böyleleri ile dolar. Hayaller paris hayatlar baģdad idlib. Bitirdiler memleketi farkinda bile deģiliz

Avatar
Fehmi 2020-03-08 18:20:07

Yazık. Güzel Samsun' u da Adana'ya çevirdiler. Samsun böyle şeylerle anılmamalı.

Avatar
Mustafa Kıran 2020-03-13 10:21:01

O bakışma değil çatışmadır.Yan bakışta Samsun adeti omuz atmak bazen de tekme tokat dalmak şeklinde olur.Ben şahsen kaldırım değiştiririm başıma bir iş gelmesin diye.