banner388

Samsun'da Sokak Hayvanlarına Yardım

Samsun'da etkili olan soğuk ve yağışlı hava şüphesiz en çok sokak hayvanlarını etkiledi.

Samsun'da Sokak Hayvanlarına Yardım

Samsun'da etkili olan soğuk ve yağışlı hava şüphesiz en çok sokak hayvanlarını etkiledi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 14:47
Samsun'da Sokak Hayvanlarına Yardım

Samsun'da etkili olan soğuk ve yağışlı hava şüphesiz en çok sokak hayvanlarını etkiledi. Karla kaplı şehirde gidecek bir yeri olmayan sokak hayvanları açlıkla karşı karşıya kaldılar. Bunu üzerine harekete geçen Türk Kızılayı Alaçam Şube Başkanlığı, şehrin belirli noktalarına yiyecek bıraktı. 

Soğukta Şartlar Zorlaşıyor

Türk Kızılayı Alaçam Şube Başkanı İsa Şentürk, sokak hayvanlarıyla ilgili olarak köpek, kedi ve kuş yemlerini minik gönüllülerle beraber ilçede çeşitli noktalara bıraktıklarını söyledi. Şentürk, "Türk Kızılayı Alaçam Şubesi olarak sokak hayvanlarının yaşam mücadelesine destek olmak adına onlar için köpek, kedi ve kuş yemlerini belli bölgelere bıraktık. Şubemizin minik gönüllülerimizle beraber ilçede çeşitli noktalara yem kapları yerleştirerek sokak hayvanlarının yemek ihtiyacını karşılamayı amaçladık. Aşırı soğuklar sokak hayvanlarının yaşam mücadelelerini de olumsuz etkilemektedir. Soğuk havalardan dolayı aç kalan hayvanların yaşam mücadeleleri de zorlaşıyor. Bu mücadelelerinde onlara destek olmak için Türk Kızılayı olarak biz de böyle bir yol düşündük. Alaçam halkının da konuya duyarlı davranacaklarına inanıyorum" dedi.
Son Güncelleme: 01.02.2017 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.