banner388

Samsun'da sıradan trafik ışıkları

Samsun'da çekilen bir fotoğrafta kırmızı ve yeşil ışığın aynı anda yanması araç sürücülerini şaşkına çevirdi.

Samsun'da sıradan trafik ışıkları

Samsun'da çekilen bir fotoğrafta kırmızı ve yeşil ışığın aynı anda yanması araç sürücülerini şaşkına çevirdi.

06 Mart 2018 Salı 09:42
Samsun'da sıradan trafik ışıkları

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda yeşil ışığın yanması için bekleyen araç sürücüleri bir anda şaşkına döndü.

Geçtiğimiz pazar günü çekilen fotoğrafta trafik lambalarında kırmızı ışıkla yeşil ışığın yanması sosyal medyada gündem olmasına neden oldu.

"Samsun'da sıradan trafik ışıkları" başlığıyla binlerce paylaşım alan fotoğraf beraberinde ilginç ve espirili yorumları da getirdi.

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

Bunun anlamı herseye hazır ol

Emin misin? Gidecek misin? Son kararın mı? Aklını alırım. Otur oturduğun yerde.

Bi gözün kalk gidelim diyor bi gözün b.k yeme otur der gibi

sana kal diyemem ama git demek de gelmiyor içimden demiş

Beyin yakan trafik lambası geçersen suç geçmesen 

Yani her durumda geçme cezan var. Geri dönmek gerek

Geç gitsin. gidersen yol senindir kalırsan bir başkasının. 

Geçermisin dururmusun ağlarmısın gülermisin

Bence kal. Ama gitmek için hazırsan git.

Gururum engel oldu, gitme dur diyemedim

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dalga dalga 2018-03-06 10:16:02

Samsun'daki ışıklarda yeşil dalga uygulanmıyor, 70 km ve üzeri hıza çıktığınızda hepsinden geçiyorsunuz. Sürücüleri stabil bir hızda gitmeye değil gaza basmaya ayarlanmış ışıklar. 50-60 ile gittiğinizde bir sonraki ışığa mutlaka yakalanıyorsunuz.

Avatar
Atif 2018-03-06 13:15:48

Günlük manzaralar samsun halki aliskin zaten buna mesela cevre yolu kopru alti canik isiklar daha 1 gun calismis degil kac araba kaza yapti kac kisi öldü belli degil alisti samsunlu yani

Avatar
neri o 2018-03-15 04:58:33

2005 de ayni yerde kaza yaptik yesil isikti tutanakta kirmizi yazmislar biz ucuncu en arkadYxik en suclu biz olduk en ondeki adam bismillasiz ciktim yola azdaha yayayi eziyordum diye laf etti biz soktayken tutanak tuguldu suclu biziz oysa en ondeki ani durmustu ortadaki adam bizi bikac ay tlf aradi oara ustedi bizde kaskomuz var soylehin ne hakkiniz varsa alin dedik piyangodan para cikarsa veririz dedik baskada aramayi kesti bizim araba pert oldu ortadaki adamin arabasinin tamponu bile catlamadi sanki ici betonlugdu valla gun gectikce huylandim orayla ilgili haberleri tKip etmekteuim ayni sekil kazz birinden daha duydum yZin memlekete guderken olyo cekici polis birsaniyede geldi biz aramadan

Avatar
Ben 2018-06-06 15:24:55

Şu stat isiklarını millete eziyet icin mi yapdılar üstün zekalılar

Avatar
Ben 2018-06-06 15:25:11

Şu stat isiklarını millete eziyet icin mi yapdılar üstün zekalılar

Avatar
Ben 2018-06-10 00:29:14

Samsunda piazadan meydan metro ofise tam 10 ısık var be bu olay insanı cileden cıkartıyor samsunu belediye yerine trafik ışıkları idare ediyor yakıt almıs basını gidiyor gun gecdikce yeni araçlar katılıyor trafik felc bu kavşak lara adam gibi bir sistem veya yeraltı gecitleri otomobil yada kelebek sistemi yapılmalı bu sorun buyuk bir sorundur millete eziyet cekdirmek icin iş yapıyorsunuz .... son stat ısıkları tekelsapağına sonen arac polis noksasında kırmızıda bekliyor ve yoğunluk oluyor tekel sapağına gitmek icin cezaevine giden stat isıklarımı şelkavsahına benzetmişler kuyluk fena muslumana gavur eziyeti yapıyorsunuz .... yusuf amcanın en guzel bir kış gunu lafı aklıma geliyorda .... buzlu yollar icin . BEN MİLLETİN PARASINI BOŞA HARCAYAMAM CUMLESİ 10 gun boyunca insanları buzlu yollardan gitmesini sağlayan syn yusuf amca o paraları senin değil milletten aldığınız vergiler dir sen yapmak zorundasın işin bu çünkü..... bu isiklarla ilgilenen kurum muslumana gavur eziyeti yapmayın

Avatar
kenan 2019-10-09 12:55:12

tarafik ışıklarının dönel kavşaklardan alınması gerekiyo kimse bunu görmüyor