banner388

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi, amcasının evini kurşunlamak isterken, yanlışlıkla amcasının komşusunun evini kurşunladı.

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi, amcasının evini kurşunlamak isterken, yanlışlıkla amcasının komşusunun evini kurşunladı.

05 Ekim 2018 Cuma 11:31
Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesinde bir genç, amcasının evine silahlı saldırı düzenlemek için pompalı tüfekle ateş açınca yanlışlıkla amcasının evi yerine amcasının komşusunun evini kurşunladı.

Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki M.B., bir husumetten dolayı amcası A.B.'nin evine pompalı tüfekle ateş açtı. Ancak, M.B.'nin amcasının evi zannedip yanlışlıkla amcasının komşusunun evine silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıktı. Tüfekten çıkan saçmalar komşu evin camlarına isabet ederken, silahlı saldırgan kaçtı. 

Denizevleri Polis Merkezi ekipleri yaptıkları çalışma sonucu M.B.'yi gözaltına aldı. 

Polisteki sorgusu tamamlanan M.B., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.B. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 05.10.2018 18:13
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-10-05 14:22:44

Gerizekalı yanlışlıkla o evdeki günahsızları öldürebilirdin...

Avatar
Elli5 2018-10-05 16:10:19

hedefi tutturamadi diye serbet birakilmistir.

Avatar
vatandaş 2018-10-06 08:24:50

at içeri yatsın beş yıl.

Avatar
Salih batmaz 2018-10-06 12:00:39

Amca baba yarısıdır ..nasıl bir toplum olduk??sanatsız kalan bir toplumun ana damarlarından biri kopmuş demektir..eskiden sinama tiyatro vardı, okullarda ahlak,küçüklere sevgi büyüklere saygı göstermek öğretilirdi.