banner388

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da bir kişi, aracının içerisinde silahlı saldırıya uğradı.

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da bir kişi, aracının içerisinde silahlı saldırıya uğradı.

18 Ocak 2018 Perşembe 13:31
Samsun'da silahlı saldırı

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesinde gece saat 04:00 sularında bir kişiye otomobilinin içinde silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı olayına karıştıkları öne sürülen 3 kişi, polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, bir bar çıkışı aracıyla seyir eden bir başka otomobilden N.S.'ye silahlı saldırı düzenlendi. N.S. saldırıda yara almazken araçta ise maddi hasar meydana geldi.



Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili olarak 32 yaşındaki A.F.T. ile aynı araçta bulunan 22 yaşındaki A.K.Y. ve araç sürücüsü 27 yaşındaki O.Y.'yi 1 adet 7.65 mm çaplı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları sona eren 3 kişi adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.F.T. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, A,K.Y. ve O.Y., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 18.01.2018 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.