banner388

Samsun'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'da dün gece meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Samsun'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'da dün gece meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 14:01
Samsun'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesinde gece saat 23:00 sularında meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan saldırgan ise adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, pompalı tüfekli saldırıya uğrayan 21 yaşındaki D.K. bacaklarından yaralandı. Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Silahlı saldırgan kaçtı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen 19 yaşındaki B.Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki sorgusu tamamlana B.Ş., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusu 2019-01-02 16:51:09

bu kekolardan o mahallede çok var hepsinin tipi ve giyiniş tarzı da yanı, aynı fabrikanın mahsulü gibi, sosyal medyada delikanlılık sözleri gırla gider ama ne teke tek ne de ayık kafa ne de bıçaksız,silahsız bi halt yapamazlar. yılanın başını küçükken ezmek gerek. bu mahallenin ciddi asayiş sorunu var. millet evine giderken çekiniyor kadını kızı çocuğu yabancısı

Avatar
55 2019-01-02 21:37:01

La koçum hava soğuk üstüne giyincek kocuğun yok
Ne işin var pompalıyla adam yaralıyon
Piyasada adam yokki