banner388

Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun’da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun’da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

14 Haziran 2016 Salı 15:42
Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

 
Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Tire Sokak üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, T.T. (33), daha önce iş yerini kundaklamaya çalıştığı öne sürülen 24 yaşındaki Koray Yalçın ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi neticesinde T.T., yanında bulundurduğu tabanca ile Koray Yalçın’a 7 el ateş etti.
Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Yalçın, olay yerinde yaşamını yitirirken, T.T. ise tabancasını yanına alarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine tesllim oldu.


"KİMSEYE HARAÇ VERMEM"
Olay yerinde Koray Yalçın’ın cansız bedeniyle karşılaşan yakınları sinir krizleri geçirdiler. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne geri getirilen T.T., Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan basın mensuplarına, "Ben Karadenizliyim, kimseye haraç vermem” diye seslendi.
 

Son Güncelleme: 14.06.2016 16:00
Anahtar Kelimeler:
KavgaSamsunSilahlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.