banner388

Samsun'da silahlı çatışmanın görüntüleri

Samsun'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Çatışma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

Samsun'da silahlı çatışmanın görüntüleri

Samsun'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Çatışma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

31 Ağustos 2020 Pazartesi 12:18
Samsun'da silahlı çatışmanın görüntüleri

Samsun'un İlkadım ilçesinde dehşet veren silahlı çatışmanın görüntüler ortaya çıktı. 

NE OLMUŞTU?

Olay, İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada İhsan Çetin (53), Cengiz Üner (42), Mustafa Ç. (45), Ali Osman A. (34) ve İhsan Ç. (37) yaralandı.

Yaralılar, 112'ye ait ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İhsan Çetin kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Cengiz Üner ise Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Mustafa Ç. ve Ali Osman A.'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken çatışma anına ilişkin ortaya görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler çatışmadaki cinayet anlarını saniye saniye yansıttı.

Samsun Silahlı Çatışma Görüntüleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-31 13:52:58

Samsun kolpaçinoların şehri olmuş artık...

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-31 13:28:25

Kimse samsun'da emniyet var demesin.Emniyetiniz saolsun sadece gbt yaparak görevini yapıyor.Hergün cinayetler oluyor samsun'da.Ama neden emniyet müdürü kayıtsız kalıyor hayret ediyorum.5 tane balyoz ekibi kurmak çok mu zor?İçişleri bakanı sayın soylu samsun'daki cinayetleri görmüyormu merak ediyorum.Samsun'a sayın soylu gibi yürekli korkusuz emniyet müdürü gerekli.Yoksa sokaklarda cinayetler bitmez.bam bam bam...

Avatar
ATSIZ 2020-08-31 15:44:03

Delikanlı gibi teke tek kavga etmeye cesareti olmayan bu şerefsizler yüzünden memleket yaşanmaz hale geldi.

Avatar
gavur hacı 2020-08-31 19:13:09

Kurtlar Vadisi Samsun

Avatar
Mahir 2020-08-31 20:11:59

Samsun'da çok sokak iti var. Bide onların abileri var. Bölge bolge paylaşmışlar. Herkes birbirini biliyor. Aradada vatandaş birbirine düşüyor. Kendilerince kural koyan abiler vatandaşa güya abilik yaparak iliğini kurutuyolar. Polisimize güvenimiz sonsuz. Arada bazıları hariç. Vatanını seven polis çok. Sadece korkmayın polise güvenin. İhbar her zaman en iyi silahtır. Korkmadan polisimize ihbar edin. İspiyonculuk değildir bilgi paylaşmaktır. Korkulmayacak adamlardan korkanlar. Cesaret edin ve polis jandarma ile işbirliği yapın. Hiç bir şey için geç değil. Samsun'un ordu Amasya'dan bu kadar neden geride kalıyor. Düşünün vatandaş kolluk kuvvetine yardımcı olmazsa Samsun'un kaderi değişmez. Vatanımızı sevelim.

Avatar
Salih. KoÇova li ya 2020-08-31 15:54:31

Koçovali polis yakalasabne okur hukuk yok iki gün sonra salıyorlar. Adamın yirmi suçu var tutuksuz yargılanıyor. Hapishaneleri boşaltalım diye herkezi saldılar. Millet zorda ağzını açamıyor memleketde ekonomi kötü psikoloji bozuk millet de. Yöneticiler bayrak din Afrin edebiyatında. Polis görevini yapıp yakalasa ne olur hukuk adalet salıyor sorunda bu. Eğitimsiz kalitesiz sapık katıl insanlarla doldu memleket. Herkez okuyor diplomalı sadece kalite sıfır. Yazık bir memleket bitti. Korkuyoruz başımıza bir şey gelmesin diye ortalık oldu suç yuvası. Kimsede demiyor ki adalet niye hep suçsuza masuma işliyor....

Avatar
ERKAN 2020-08-31 20:18:21

gençlik bitik her kösede dövmeli tipler serseri tipler işin garibi adamlar herkese sokaklarda gider yaPIYR BİR BAKIYRSUN 15 KİŞİ OLMUŞLAR AVRUPA BİZİ KISKANIYR UÇUYORUZ GÖRYRUZ UÇUYOR 2000 DOGUMLU BÜTÜN GENÇLERİ KAYBEDİYORUZ ESKİ FUAR ZAMANI ÇOK GÜZELDİ ŞİMDİ BATMIŞIZDA HER GÜN UÇUYORUZ NERE UÇUYORUZ ÇOÇUKLARA ACİL OLARAK DEVLET SAHİP ÇIKMALI 18 SENEDE NE HALE GELDİK HERKES BİRİNDEN NEFRET EDİYOR ŞİMDİ

Avatar
Samsun 2020-08-31 18:40:51

Bu silahlama nezaman bitecek bu cani kopekleri salmaaayin artik