banner388

Samsun'da silahlı çatışma: 4 gözaltı

Samsun'da yaklaşık 1 hafta önce yaşanan silahlı çatışma olayı ile ilgili olarak 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da silahlı çatışma: 4 gözaltı

Samsun'da yaklaşık 1 hafta önce yaşanan silahlı çatışma olayı ile ilgili olarak 4 kişi adliyeye sevk edildi.

15 Ocak 2018 Pazartesi 15:27
Samsun'da silahlı çatışma: 4 gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde yaklaşık bir hafta önce yaşanan olayda bir kişinin kazara yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada taraflar birbirlerine tabancayla ateş açtı. Olayda dolmuş şoförü 41 yaşındaki İsmail D. sol bacağından aldığı kurşunla yaralandı. Polis ekipleri olay yerinde 21 adet boş kovan ele geçirdi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Ç.K.'yi yakaladı. Ç.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili olarak firari durumda olan 26 yaşındaki B.P., 24 yaşındaki S.Ö., 20 yaşındaki F.Z.U. ve 22 yaşındaki M.T. de dün akşam Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tutuklanan Ç.K. ve gözaltına alınan diğer şahıslarla birlikte 3 adet tabanca ve 46 mermi ve 1 adet çelik yelek ele geçirildi. 


Cinayet Büroda sorguları sona eren B.P., S.Ö., F.Z.U. ve M.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 16.01.2018 13:16
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2018-01-15 17:11:55

Cinayet büroya helalll tabancalara varıncaya kadar elde etti .