banner388

Samsun'da şiir şöleni

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda "Mavi Kapak Projesi" adı altında şiir şöleni gerçekleştirildi. 

Samsun'da şiir şöleni

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda "Mavi Kapak Projesi" adı altında şiir şöleni gerçekleştirildi. 

11 Ocak 2019 Cuma 21:30
Samsun'da şiir şöleni

Samsun Haber-Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda "Mavi Kapak Projesi" kapsamında engellilere yardım etmek amacıyla mavi kapak toplanırken öğrenciler sahne alarak şiirler okudu. Ünlü şair Kasım Alper Özdemir'inde sahne aldığı programda kaleme aldığı 'Aşk Yeniden Yazılıyor' isimli kitabından kesitler vererek sosyal medya hesabından program hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

ÖĞRENCİLERE YARDIMLAŞMA AŞILANIYOR

Samsun İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Matematik Öğretmeni Kısmet Demirsoy ve Müdür Yardımcısı Neslihan Bayrak'ın başlattığı "Mavi Kapak Projesi" ile birlikte okulda bulunan sınıflar arasında yarışma şeklinde mavi kapak toplanarak yardıma ihtiyacı olan engelli vatandaşların bir nebzede olsa yükü hafifletilmek isteniyor.


ÖĞRENCİLERDEN ŞİİR ŞÖLENİ 

Öğrencilerin sahneye çıkarak şiir okuduğu programa birçok okuldan katılım olurken etkinlik kapsamında engelsiz yaşam ile ilgili kitaplar dağıtıldı. 

Programa Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Müdürü Nusret Sarı, Kalkanca İlkokulu Müdürü Sezai Tiryaki, İlkadım Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Seyhan, Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman Çift, Gazi İlkokulu Müdürü Erkan Altıntaş, Onursal Başkan Sinan Karaosmanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Nedim Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Havva Öztürk  ve Okul Aile Birliği üyeleri katıldı. 

Ayrıca etkinlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı ele alındı.

Son Güncelleme: 11.01.2019 21:32
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunşiir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.