banner388

Samsun'da şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.

Samsun'da şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.

02 Mart 2018 Cuma 11:15
Samsun'da şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Öğrenci Meclisi öncülüğünde İlçe Jandarma Komutanlığı yanında toplanan grup şehitlere saygı yürüyüşü düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan yürüşte tekbir getiren gruo teröre lanet okudu.

"Afrin operasyonuna destek ve şehitlere minnet" yürüyüşünde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" sloganları atan kalbalığa vetandaşlarda destek gösterdi.

HER TÜRK ASKER DOĞAR

Vezirköprü Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Can Canbolat, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, "Her karışı şehit kanı ile sulanmış olan ve toprağından şüheda fışkıran vatana göz dikenler varlığını sürdürüyor. Bu memleket tarih boyu Türk oldu ve Türk kalacak. Şehidimizin babasının deyimi ile '5 bin yıldır buradayız'. Değil 5 bin, 500 bin kalacağız. Her Türk asker doğar, şehadete koşar. Bu vatan için gerekirse seve seve canımızı feda ederiz" dedi.

KUR'AN-I KERİM OKUNDU

Düşmanlara seslenen Canbolat, "Türkiyemizi bırakın bölmeyi, bunu düşünmeye bile hasret kalacaksınız" diye konuştu. Daha sonra Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.