banner388

Samsun'da Sedat Şahin'in adamlarına operasyon

Samsun'da Sedat Şahin'in adamlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 28 kişi gözaltına alınırken çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Samsun'da Sedat Şahin'in adamlarına operasyon

Samsun'da Sedat Şahin'in adamlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 28 kişi gözaltına alınırken çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:24
Samsun'da Sedat Şahin'in adamlarına operasyon

Samsun Haber - Samsun'da suç örgütü lideri Sedat Şahin'in adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 28 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler ile birlikte adeta cephanelik ele geçirildi.

 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 3 ay süren çalışmalar sonucu bu sabah Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve diğer polisler tarafından operasyon gerçekleştirildi. 


Samsun merkezli Bafra ve 19 Mayıs ilçesi ile İzmir'de 300 polisin katıldığı operasyonda 29 adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda, Samsunlu Sedat Şahin'in adamı olduğu iddia edilen suç örgütü lideri olduğu öne sürülen E.A. ile birlikte 28 kişi gözaltına alındı. 25 kişinin Samsun, 2 kişi ise İzmir'de yakalandığı belirtildi.


Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte 1 adet Kaleşnikof uzun namlulu silah, 1 adet İsrail yapımı Uzi marka otomatik silah, 1 adet İtalyan yapımı Agram 2000 adlı otomatik silah, 11 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet pompalı tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 6 adet antika görünümlü tabanca, 1 adet havalı tüfek, 1 adet kasatura, 1 adet kılıç ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

 


Gözaltına alınan şahıslar Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonda ele geçirilen otomatik silahlar, antika tabanca ve 4 adet tabancanın suç örgütü lideri olduğu iddia edilen E.A.'nın Samsun'un 19 Mayıs ilçesindeki çiftlik evinde ele geçirildiği belirtildi.


Polis ekiplerinin operasyonda yer altına gömülü silah olup olmadığını tespit etmek için dedektör kullanıldığı öğrenilirken soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.07.2017 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2017-07-14 08:33:32

SUÇ ÖRGÜTLERİNE GÖZ AÇTIRMAYAN POLİSİMİZE TŞK EDERİM.. UYUŞTURUCU DAHA COK MÜCADELE BEKLİYORUZ.. GECELERİ PARKLAR MESKEN TUTUYORLAR..

Avatar
vatandaş 2017-07-14 13:52:10

ellerinize saglik lütfen uyusdurucu icin de aynı titizligi gösterin artik geceleri parlarda oturamiyoruz bu soysuzlarin yuzunden