banner388

Samsun'da şafak operasyonu: 11 gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesinde bu sabah erken saatlerde düzenlenen şafak operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da şafak operasyonu: 11 gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesinde bu sabah erken saatlerde düzenlenen şafak operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

20 Temmuz 2017 Perşembe 12:14
Samsun'da şafak operasyonu: 11 gözaltı

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.


Samsun'da Bafra İlçesi'nde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi.


Polis ekipleri Altınkaya, Çilhane, Bahçeler ve Kemal Paşa mahallelerinde, Jandarma ekipleri ise Dededağ Mahallesi'nde eş zamanlı baskın düzenledi. Ekipler sabah saat 05:30 saatlerinde söz konusu adreslerde eş zamanlı arama gerçekleştirdi.


Jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonda aranan 6 kişiyi yakaladı. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 1 kök kenevir ve 1 adet kelebek bıçak ele geçirilirken gözaltına alınan 8 kişi ise Jandarma Komutanlığı'na getirildi.


Polis ekipleri ise düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi gözaltına alırken 1 adet pompalı tüfek, 13 paket satışa hazır bonzai, 2 adet muşta ve 2 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparat ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 kişi Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Uyuşturucu madde kullanan 6 kişi hakkında ise yasal işlem düzenlendi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.