banner388

Samsun'da pompalı dehşeti! 4 yaşındaki çocuk vuruldu 

Samsun’da meydana gelen olayda iş yerinin içerisinden tüfek ile rastgele ateş açan şahıs 4 yaşındaki çocuğun kafasından yaralanmasına sebep oldu. 

Samsun'da pompalı dehşeti! 4 yaşındaki çocuk vuruldu 

Samsun’da meydana gelen olayda iş yerinin içerisinden tüfek ile rastgele ateş açan şahıs 4 yaşındaki çocuğun kafasından yaralanmasına sebep oldu. 

20 Eylül 2017 Çarşamba 16:07
Samsun'da pompalı dehşeti! 4 yaşındaki çocuk vuruldu 

Samsun Haber- Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 33 yaşındaki C.İ.’nin iddialara göre iş yeri içerisinden tüfek ile rastgele ateş açması sonucu, o sırada yoldan geçen 4 yaşındaki Y.Z.K.'nin kafasından yaralanmasına sebep oldu.

Elde edilen bilgiye göre, C.İ. bir iş yerinden pompalı tüfekle ateş açtı. Rastgele ateş açılması sonucu silahtan çıkan saçmalar camı kırıp yolda ailesi ile birlikte yürüyen 4 yaşındaki Y.Z.K.'nin kafasına isabet etmesi sonucu küçük çocuk kafasından yaralandı. Meydana gelen olay sonrasında küçük çocuk sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine kaldırılırken, C.İ., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra C.İ. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. C.İ., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 20.09.2017 18:18
Anahtar Kelimeler:
Pompalı TüfekSamsun Ahber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-09-20 17:30:39

ne olacak iki gün sonra salacaksiniz, adam 20 sucdan yargilaniyor disarda geziyor, hapishaneleri bosaltiyorlar yer yok diye yer acmak icin fetücü lere. biz korkudan sokaklara cikamiyoruz nasil bir yerde yiz anlayamadik

Avatar
İnsan 2017-09-20 20:52:28

Her önüne gelende tüfek var. İsteyen istediği kadar tüfek alabiliyor. Sınırlama yok. Ruhsatlı ruhsatsız fark etmiyor. İnternet den bile sipariş veriliyor. Bu silahlanmaya birileri dur demesi lazım.yazık değilmi o çocuğa. Bir insan kolay mı yetişiyor. Teksas gibi olmayalım. Birileri bu işe el atsın yazıktır günahtır

Avatar
hakan 2017-09-21 08:57:23

bu nasıl bi adalet ya küçücük çocuk kafasından saçma giriyor vuran adamı adli kontrol şartıyla nasıl serbest bırakabiliyorsunuz ?

Avatar
Ahmet 2017-09-21 09:09:33

Bu nedir kardeşim ? Son 1 aydır haberleri takip ediyorum herkes suç makinası ama herkeste serbest bırakılıyor. Millet suç işlemeye korkmuyor artık naasıl olsa mahkeme serbest bırakacak. Şimdi Mahkemenin veremediği adaleti 4 yaşındaki çocuğun ailesi vermeye kalkarsa suçlu sayılmaz bence. .