banner388

Samsun'da polis motosikleti çekici ile çarpıştı: 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Samsun'da Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı polis motosikletinin ters yola giren çekici ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

Samsun'da polis motosikleti çekici ile çarpıştı: 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Samsun'da Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı polis motosikletinin ters yola giren çekici ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

27 Mart 2023 Pazartesi 10:05

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde Atatürk Bulvarı YEDAŞ kavşağında saat 22.15 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Ata Traş (43) idaresindeki 55 SJ 967 plakalı polis motosikleti, ters yola giriş yapan Hasbi Can Duran yönetimindeki 55 NFR 78 plakalı çekici ile çarpıştı.

Kazada, motosiklet sürücüsü polis memuru Mustafa Ata Traş ile yanında bulunan polis memuru İsmail Eken (39) yaralandılar. Ağır yaralanan Mustafa Ata Traş kaldırıldığı özel hastanede şehit oldu.

Yaralanan diğer polis memuru Mustafa Eken ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çekici sürücüsü Hasbi Can Duran polis tarafından gözaltına alındı. Şehit olan polis memurunun Mersinli, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Altın 2023-03-27 10:33:38

Atakum'da ters yöne giren o kadar fazla sürücü var ki hatta bizzat tartışmaya girdiğim 2 sürücü oldu hem ters yönden geliyorlar hem de uyarınca olay çıkarmaya kalkıyorlar. Şimdi bu kardeişimizin hayatını geri versin, çocuklarına babasını eşine kocasını versin. Bu kadar kamera takıldı eğer bunlar suç işleyenlere, trafikte ihlal yapanlara ceza kestiremeyecekse sökün kardeşim bu zımbırtıları, neden taktınız o zaman neden.

Misafir Avatar
TUĞRUL 2023-03-28 12:14:28 @Kemal Altın

Denetimsizlik hat safhada güzel yurdumda. Magandalarla polis yüz göz olmak istemiyorsa kameralar aracılığıyla denetimleri artırsın.

Beğenmedim! (0)
Avatar
selçuk 2023-03-27 10:30:50

Şehidimize Allah rahmet eylesin.
Samsun'da, özellikle de Atakum'da ters yönden gitmek alışkanlık olmuş. Bu ters yola girenler normal yoldan gidenlere selektör yaparak tepki bile gösteriyorlar. Normal yoldan gitmek suç olacak nerdeyse. İnşAllah bundan sonra buna tedbir alınır.

Avatar
Seyfi 2023-03-27 12:08:38

Hak teâlâ rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Avatar
Adnan 2023-03-27 12:16:07

Şehit memurumuza Allahtan rahmet diliyorum çok üzüldük yaralı memurumuz Allah tan acı şifalar diliyorum çekici şoförünü de sokaktan tanırız çok ama çok iyi mazlum bir çocuktur dahada yeni nişan yapmıştı bir an hataya düştü demekki çok kötü bir kaza çok zor be