banner388

Samsun'da polis memuru yaralandı 

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru yaralanarak hastanelik oldu.

Samsun'da polis memuru yaralandı 

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru yaralanarak hastanelik oldu.

15 Eylül 2019 Pazar 14:46
Samsun'da polis memuru yaralandı 

Samsun'un İlkadım ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan polis memuru hastanelik oldu.

İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Saadet Caddesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre  Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlık motosikletli yunus ekiplerinde görev yapan polis memuru Ö.B.'nin hakimiyetindeki motosiklet, otomobil ile çarpıştı. Kazada polis memuru Ö.B. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ö.B. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Yaralı polisi meslektaşları hastanede yalnız bırakmadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2019-09-16 03:10:24

Motosikletli yunuslar tambir artis edasıyla havalı kullanıyor motoru o kiyafette o motorda sanki dersin dünyayı onlar yarattı. Sizden istenilen birazdaha dikkat edin o motoru kullanırken. Allah şifa versin.

Avatar
alı 2019-09-16 13:07:23

o polıs memuruna ceza yazmazlar sız gelın garıbana yazın yatmayın beles para almayın polısler taflanda denetleme ıstasyonunda aksama kadar semaver cay ıcıyor yanlarından gecen 30 ton yuk tasıyan kamyonları tartıp ceza yasananız sunku yemıyor her gun her dakıka gecıyorlar bafra samsun arası

Misafir Avatar
vat 2019-09-16 15:09:51 @alı

Taflan'da kantar var mı?

Beğenmedim! (0)