banner388

Samsun'da otomobil yaşlı adama çarptı

Samsun'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya minibüs çarptı.

Samsun'da otomobil yaşlı adama çarptı

Samsun'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya minibüs çarptı.

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:17
Samsun'da otomobil yaşlı adama çarptı

Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya minibüs çarptı. Yaşlı adama kendisinin çarpmadığını söyleyen sürücü, güvenlik kameralarına takıldı.

Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Tahir Amasya'ya bir araç çarptı. Yaralanan yaşlı adam 112 acil servis ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine giden polislere bir dolmuşun yaşlı adama çarptığını söyleyen kapalı kasa pazarlama minibüsü sürücüsü 37 yaşındaki S.A.Ö. daha sonra kaza yerinden ayrıldı. Polis tanık olabileceği düşüncesiyle minibüs sürücüsü S.A.Ö.'nün kimlik bilgilerini ve telefon numarasına aldı. 

Bir süre sonra kaza yerini gösteren bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, yaşlı adama minibüsüyle S.A.Ö.'nün çarptığını tespit etti. Polis tarafından telefonla aranan S.A.Ö., kaza yerine geri çağrıldı. Geri gelen minibüs sürücüsü ısrarla yaşlı adama çarpmadığını ileri sürdü. S.A.Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2018-12-12 18:06:00

trafikte yaşlılara çocuklara dikkat edin lütfen.