banner388

Samsun'da otomobil hırsızlığına adli kontrol

Samsun'da otomobil hırsızlığı ile ilgili gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da otomobil hırsızlığına adli kontrol

Samsun'da otomobil hırsızlığı ile ilgili gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

31 Ocak 2018 Çarşamba 16:19
Samsun'da otomobil hırsızlığına adli kontrol

Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde park halindeki otomobili çalıp bir süre sonra terk ettiği öne sürülen şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, 66 yaşındaki Z.G. adlı yaşlı kadın otomobilini park ettiği yerde bulunmayınca polisten yardım istedi. Çalındığı belirlenen araç, 3 gün sonra Kökçüoğlu Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından terk edilmiş halde bulundu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek yaptıkları araştırma sonucunda söz konusu otomobili 57 yaşındaki M.Ö.'nün çaldığını belirledi. M.Ö., olayla ilgili olarak yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları reddeden M.Ö. bugün adliyeye sevk edildi.

Savcıya ifade veren M.Ö. tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-31 16:44:46

Samsun da trafik kontrolü yok. Ekipler hep aynı yerlerde aynı saatlerde kontrol yapıyor. Suçlular elini kolunu sallayarak gezebiliyor. Motosikletlere yapılan kontrolü otomobil ve ticari araçlarada yapmak lazım.

Avatar
misafir 2018-02-01 08:49:09

dürüst çalışanların mallarını biraz daha çalsın etrafa zarar versin diyemi serbest bırakıldı hırsızdan alnı terlemeden kazanç sağlayan adamdan ne bekleniyor acaba merak ediyorum