banner388

Samsun'da olimpiyat hazırlıkları denetlendi

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Temmuz ayında düzenlenecek olan olimpiyatlar öncesinde tesislerde devam eden çalışmaları denetledi ve bilgi aldı.

Samsun'da olimpiyat hazırlıkları denetlendi

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Temmuz ayında düzenlenecek olan olimpiyatlar öncesinde tesislerde devam eden çalışmaları denetledi ve bilgi aldı.

30 Mayıs 2017 Salı 17:00
Samsun'da olimpiyat hazırlıkları denetlendi

Samsun Haber - Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Temmuz ayında gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarının düzenleneceği tesisleri inceledi ve yetkilerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


İşitme Engelliler Olimpiyatları, 18 Temmuz tarihinde Samsun’da başlayacak. Olimpiyatlar öncesi tüm kurumlar çalışmalarına hız verdi. Vali İbrahim Şahin ve Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın inşa ettiği Atletizm Sahası, Bowling ve Okçuluk Tesisleri ile Bafra’da yapılan atış poligonu ve yüzme havuzlarının bulunduğu spor kompleksini ziyaret etti ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Sema Yıldırım’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


SAMSUN SPOR KENTİ OLACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olimpiyat hazırlıkları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Son yıllarda Samsunumuzda yapılan spor yatırımlarıyla birlikte onlarca farklı spor türü icra edilebilir hale geldi. 18 Temmuz’da şehrimizde gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları bu çalışmaların hızlanmasına vesile oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalarda sona gelinmiş olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu tesisler de tamamlandıktan sonra Samsun tam anlamıyla spor şehri olacak. Bu altyapı sayesinde ilimizde daha önce ilgi görmeyen ve dikkati çekmeyen spor dallarına yönelik yeni bir ilgi ve yönelimin de başlayacak olması bizi heyecanlandırıyor. Olimpik spor dallarının gelişmesi ve bu spor dallarında birçok gencin eğitim alarak kendilerini geliştirecek olması da gelecek adına bizi umutlandırıyor. Şehrimizin sonraki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yapabilecek sportif altyapıya ve organizasyon deneyimine sahip olmasını da ayrıca kent kimliğimiz adına çok önemsiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOlimpiyat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.