banner388

Samsun'da Ölen 3 Kardeşe Veda

Samsun’da dün girdikleri denizde hayatlarını kaybeden 3 erkek kardeş bugün toprağa verildi. 

Samsun'da Ölen 3 Kardeşe Veda

Samsun’da dün girdikleri denizde hayatlarını kaybeden 3 erkek kardeş bugün toprağa verildi. 

16 Eylül 2016 Cuma 15:27
Samsun'da Ölen 3 Kardeşe Veda

Konya’da yaşayan 41 yaşındaki Ramazan Dursun ve 38 yaşındaki eşi Helime Dursun, Samsun Çarşamba’da oturan damadı Hidayet Atmaca’nın yanına bayram ziyareti için geldiler. 23 yaşındaki damat Hidayet Atmaca, eşi Emet Atmaca, kayınpederi Ramazan Dursun, kayınvalidesi Helime Dursun, kardeşleri Celil Atmaca (17) ve Muhammet Atmaca (14) ile birlikte Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’ndeki sahile gidip denize girdiler.

Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca dalgaların arasında denizde kayboldu ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı Grup Amirliği, Büyükşehir Belediyesi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca’yı denizden çıkardılar. Denizden çıkarılıp hastaneye kaldırılan 3 kardeş hayatını kaybederken, Helime Dursun’un ise durumu ciddiyetini koruyor.

3 kardeşin cenazesi bugün Ayvacık ilçesi Karşı Döngel Mahallesi’ndeki Haydar Mahallesi Camii’nde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığına defnedildi. Hidayet Atmaca 68 gün önce evlendiği ve eşi Emet Atmaca’nın da hamile olduğu belirtildi. Ölen kardeşlerin annesi Asiye ve babası Ünal Atmaca taziyeleri kabul etti.

Son Güncelleme: 16.09.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.