banner388

Samsun'da okula giderken kaza yaptılar

Samsun'un İlkadım ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Samsun'da okula giderken kaza yaptılar

Samsun'un İlkadım ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

17 Aralık 2017 Pazar 12:48
Samsun'da okula giderken kaza yaptılar

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde sabah saat 09:00 sularında meydana gelen kazada bir kişi, arkadaşını hafta sonu okulundaki kursuna götürürken otomobil ile kaza yaptı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
 

Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi olan arkadaşı Mert Efe Doğramacı'yı okulda hafta sonu düzenlenen kursa götürmek isteyen Onur Şahin'in kullandığı 55 GS 810 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı.



Yaşanan kazada yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, araçta bulunan Mert Efe Doğramacı kazada yara almadı.

Yapılan açıklamada kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA

Son Güncelleme: 18.12.2017 13:49
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-17 13:16:22

Geçmiş olsun. Gençler hızlı gidiyorsunuz. Hızlı gitmek demek illa 150 200 gitmek değil yoluna göre hızlı gidiyorsunuz. Asfalt zaten sabuna dönmüş tutuş diye bir şey kalmamış özellikle şehiriçi yollar berbat ve siz bunu göre göre hızlı gidiyorsunuz. Neyse ki ölen yok. Dikkatli olun sakin olun.