banner388

Samsun'da okul servislerine sıkı denetim

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri okul servislerini denetledi.

Samsun'da okul servislerine sıkı denetim

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri okul servislerini denetledi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 10:14
Samsun'da okul servislerine sıkı denetim

Samsun'da trafik ekipleri okul servislerini denetledi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah okul servisleri üzerinde uygulama yaptı. 

İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde motosikletli Şahin ekipleri okul servisleri üzerinde yaptıkları uygulamada okul taşıtı servis sürüş belgesi olup olmadığı, mesleki yeterlilik belgeleri, ehliyet, ruhsat, koltuk sayısı ve öğrencilerin kemer takıp takmadığını kontrol etti. 

Kurallara uymayan sürücülere ceza yazıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Drondurucu 2018-10-24 11:23:09

Servis şoförleri trafik polislerinden daha koordineli çalışıyor, telefonla çevirmeleri birbirlerine haber verip ayakta taşıdıkları öğrencileri indiriyorlar, gerekirse şoför değiştiriyorlar.

Avatar
Ahmed Arif 2018-10-24 12:25:50

Aynı sıkı denetim neden Fakülte minibüslerine uygulanmaz? Yıllardır balık istifi can taşıyorlar. Minibüsün içini öyle dolduruyorlar ki bir süre sonra nefes almak bile güçleşiyor. Normal şartlarda 20 dakikada gidecekleri yolu 35 dakikada gidiyorlar. Araba o kadar dolu oluyor ki bazen bir yolcunun inmesi birkaç dakika sürebiliyor. Can taşıdıklarının farkında değiller. Minibüsün doldur , ayakta yolcu alma, hızlıca yap seferi, sonra bir daha dön. Ama yooook.Bir seferde en az 35-40 yolcu taşınacak.
Şimdi ; ekmek peşinde koşan gariban motokuryeye ehliyeti olmadığı için 2180 tl ve motor sahibine de aynı meblağda ( ki o cezayı da kurye ödüyor) ceza kesen cevval yunuslar ve trafik ekipleri , bu balık istifi yolcu taşıyan trafik canavarlarını neden görmez? Yoksa görür de onlardan nemalandıkları için görmemezlikten mi gelirler? Ya da bunları görmeleri için içi tıka basa öğrenci dolu olan bir minibüsün ağır bir kaza yapıp, içindeki 10-15 genç fidanın hayatının baharında solup gitmesi mi gerekir?