banner388

Samsun'da Oğulları Öldürülen Acılı Ailenin İsyanı

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da parkta öldürülen oğullarının asıl faillerinin yakalanmadığını ve cinayeti uyuşturucu baronlarının işlediğini iddia eden acılı aile, cinayetin işlendiği yerde eylem yaptı.

Samsun'da Oğulları Öldürülen Acılı Ailenin İsyanı

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da parkta öldürülen oğullarının asıl faillerinin yakalanmadığını ve cinayeti uyuşturucu baronlarının işlediğini iddia eden acılı aile, cinayetin işlendiği yerde eylem yaptı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 15:53
Samsun'da Oğulları Öldürülen Acılı Ailenin İsyanı

12 gün önce Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde bulunan 30 Ağustos Parkı'nda meydana gelen olayda, parkta oturan 20 yaşındaki Tuğtekin Sezgin, pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Yaralı genç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 17 yaşındaki D.Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak yaşı küçük olduğu gerekçesiyle Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Samsun Adliyesi'ne sevk edilen D.Ö., dün savcıya ifade verdikten sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Fakat olaydan 5 gün sonra Tuğtekin Sezgin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybedince, D.Ö., Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınıp nöbetçi mahkemeye çıkarıldı ve  D.Ö., yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğullarını kaybeden acılı aile ise serbest kalan ve suçu üstelendiğini iddia ettikleri gencin cinayeti işlediğini inanmadıklarını belirterek asıl katilin bulunmasını istedi. Bugün ise oğullarının vurulduğu 30 Ağustos Parkı'nda ellerinde ölen çocuklarının fotoğrafları ve oğullarını öldürdükleri iddia edilen şahıslar ve arkadaşlarının fotoğrafları ile eylem yapan acılı aile, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. 

Parkta açıklama yapan 46 yaşında Kemal Sezgin, "Anne ve babalar artık çocuklarını parklarda zapdedemez oldular ve asıl kanayan yara gençliğimiz elde gidiyor. Uyuşturucu baronları 1 ay sonra askere gidecek olan oğlumu parkta tüfekle öldürdüler. Oğlum belki çocuk çocuğa kavuşacaktı, belki de şehit olacaktı. Şehit olsaydı göğsümü gere gere bir damla gözyaşı akıtmadan hayatıma devam edebilirdim. Bu gençliğin üzerinden artık ellerini çeksinler, bonzai tüccarlarını yok etsinler. Pompalı tüfek nasıl olursa 6136 Sayılı Kanun kapsamına girip suç olmuyor, bugün bir molotof kokteyl atıldığında en büyük darbeyi veriyor. Pompalı tüfekte aynısı bu nedenle pompalı tüfeği kaldırın, sivil halk dediğin silahsız olur. Bonzaiye 30-40 yıl ceza vermeleri gerekir. Serbest kalan gencin cinayeti işlediğine inanmıyorum, birisi vurur silahı yaşı tutmayana verir. Benim çocuğuma tezgah kuruldu, pusuya düşürüldü. Tüfeğin sahibi 'tüfek benim ama kazara vuruldu' demiş, peki senin tüfeğinin o gencin elinde ne işi var. Bu işi bıraksınlar, buradan savcılara sesleniyorum. Ufacık bir delille dahi olayları çözen savcılarımızın bu olayı da çözeceğine inanıyorum, Türk adaletine güveniyorum. İnşallah beni elime silah alıp o adamların peşine düşmek zorunda bırakmazlar" diye konuştu.

Gözyaşı döken 38 yaşındaki acılı anne Neşe Sezgin ise "Çocuğuma komplo kurup buraya getirip yok ettiler ve ben vurduğu ileri sürülen kişinin oğlumu vurduğuna inanmıyorum. Benim canım yandı, başkalarının da canı yanmasın. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Devlete yalvarıyorum, bunları yok etsinler, pompalı tüfeklere ağır cezalar versinler" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.09.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.