banner388

Samsun'da öğretmenlerden örnek davranış

Samsun'da öğretmenler sokak hayvanları için okul duvarlarına su kapları yerleştirdi.

Samsun'da öğretmenlerden örnek davranış

Samsun'da öğretmenler sokak hayvanları için okul duvarlarına su kapları yerleştirdi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 11:36
Samsun'da öğretmenlerden örnek davranış

Samsun haber - Samsun'da Bafra İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan Okul Müdürü Şerafettin Çakır, Beden Eğitimi öğretmeni Oktay Karaca ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Nureddin Çelenk sokak hayvanlarını unutmadı. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte sokak hayvanların su ihtiyacını karşılaması için okul duvarlarına su kapları yerleştirdi.

İnsanların su kaplarına zarar vermemesi için ise duvara "Lütfen zarar vermeyiniz", "Hayvanların uyuz hastalığının sebebi susuzluktur" şeklinde uyarıcı yazılar yazdılar. Aynı zamanda öğretmenler vatandaşları sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet ediyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-06-06 11:47:39

Beslenen canlılar ürerler. Bu doğanın kanunudur. İhtiyaçlar hiyerarşisinden bir bölümdür. Sokak hayvanı diye bir şey yoktur. Sokaklardaki hayvanlar, hayvanseverlik maskesi altında hava atmak için hayvan edinenlerin bir süre sonra o hayvanları sokaklara salmaları sonucu sokaklara düşen hayvanlardır. Bunun tek çözümü eğitimdir. Sokaklardaki hayvanları beslemek, bu sorunu çözmez. Alerjisi, astımı, fobisi olan insanlar var. Sokaktaki başıboş bir köpek tarafından hiç ısırılmadınız sanırım.

Misafir Avatar
Ahmed Arif 2018-06-08 19:21:25 @ATSIZ

O canların senden daha fazla hakkı var bu dünya üzerinde. İnsanoğlu yokken onlar vardı. Senin neslin tükendiğinde bile onlar olmaya devam edecek...Benim gözümde nice insandan daha vefalı, daha uysal onlar. Köpek ısırdığında çok bişey olmaz. Allah bizleri 2 ayaklı köpeklerin ısırığından korusun!...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmed Arif 2018-06-06 14:26:05

Göreceksiniz ne kadar müslüman ve ne kadar dürüst bir millet olduğumuzu. 2 güne kalmayacak o kaplar oradan çalınacak. Hurdası 1-2 dahi etmeyecek o plastikleri satmak için oradan çalacaklar. Çünkü Allah' ın yarattığı o dilsiz kullar bizim dinsiz imansız insanımızın hiç de umrunda değil!...