banner388

Samsun'da o polislere soruşturma açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan ve FOX TV ekranlarında yayınlanan kadınları darp eden polislere soruşturma açıldı.

Samsun'da o polislere soruşturma açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan ve FOX TV ekranlarında yayınlanan kadınları darp eden polislere soruşturma açıldı.

25 Ağustos 2017 Cuma 16:37

Samsun haber - FOX TV'de Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşandığı iddia edilen bir video görüntü yayınlandı. Görüntüde polisler bir kadını yere yatırarak darp ediyor. Yapılan haberin ardından Samsun Valiliği olaya açıklık getirerek polislere soruşturma açıldığını belirtti.


Aracın sağ arka koltuğunda oturan Y.E.A'nın polislere, "Siz kimsiniz lan, siz benim aracımı nasıl durdurursunuz, kendinizi ne sanıyorsunuz, ben bekârım, benim kaybedecek bir şeyim yok. Dışarıda görüşeceğiz, belden aşağı atacağım hepinize" dediği söylendi. Daha sonra kadınlar ve polisler arasında çıkan arbedede E.M.A isimli kadının yere düştüğü ve kelepçelendiği belirtildi. 


Olaya karışan Y.E.A. nöbetçi savcının talimatıyla "Polise karşı mukavemet, tehdit ve hakaret" suçundan gözaltına alınırken, kardeşi E.M.A ifadesinin alınmasının ardından serbest kaldı. Olayla çıkan arbedede polislere soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hekim 2017-08-25 20:04:34

Polis cezayı kesmemeli hakimler savcılar ne güne duruyor
Elleri kelepçeli yerde darb ediliyor. ayrıca kadın..diyecek bisi bulamıyorum .

Avatar
Onur KOCA 2017-08-26 00:02:59

bunlar kimin polisleri? kime hizmet ederler? bu cürreti nereden alırlar?

Avatar
nihan 2017-08-26 00:49:34

oh açılsın soruşturmada meydan onların değilmiş öğrensinlaer Allah ellerine düşürmesin kimseyi

Avatar
Hasan 2017-08-26 07:05:22

O uzun sacli polis oradaysa kesin dogrudur devletin verdigi yetkiyi farkli kullanan bircok polis var samsunda

Avatar
lazi 2017-08-26 09:03:49

inşAllahdevlet kapilarinda bekci diye koyarlar sizi bidaha da forsunuz.

Avatar
Derya 2017-08-26 11:56:15

Sadakat isimli kişi polislerin aldığı parada hakkı olduğunu helal etmediğini yazmış. Etmezsen etme ne hakkın varmış. Kedinin duası kabul olsa gökten ciğer yağar. Kimin kimde hakkı var acaba.

Avatar
Yazık be... 2017-08-25 17:11:55

Polisin ne yapar biri bana söylesin...çiçek çimi ,şekercimi işi ne...işi pisliklerle sırf medyaya şirin görünmek için polisleri açığa almak ne...arkasında durulması gerekirken ne bu şimdi....

Avatar
sertan 2017-08-25 19:36:50

hep polis suçlu yani polisin anasına sövsünler karısına sövsünler çoluğuna çocuğuna sövsünler yeri gelsin vursunlar üstüne başına tükürsünler kussunlar sonra da polise soruşturma açılsın.bunları yayınlayanlar oradan atıp tutmayı iyi biliyolar sahaya çıksınlar bir kaç kare bu ve bunun gibi bir kaç olaya girsinler neler oluyor.namlunun ucunda polis suçlu da polis