banner388

Samsun'da Nihat Hatipoğlu izdihamı

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen "El Metin" konulu Mevlit Kandili Özel Programında Nihat Hatipoğlu Samsunlularla bir araya geldi.

Samsun'da Nihat Hatipoğlu izdihamı

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen "El Metin" konulu Mevlit Kandili Özel Programında Nihat Hatipoğlu Samsunlularla bir araya geldi.

20 Kasım 2017 Pazartesi 00:26
Samsun'da Nihat Hatipoğlu izdihamı

Samsun Haber - İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "El Metin" konulu Mevlit Kandili Özel Programına konuk olan Nihat Hatipoğlu, Mustafa Dağıstanlı spor salonunda Samsunlularla buluştu.

Programda söz aman İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Mevlit Kandili Haftası etkinlikleri Münasebetiyle Peygamber Efendimizin 'El-Metin' sıfatının muhterem hocamız Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun kalplerimize güneş gibi ışık saçan üslubuyla anlatılacağı programımızda sizleri aramızda görmekten sonsuz mutluluk duyduk. Şimdiden kandilimizin hayırlara vesile olmasını diler, sizleri sevgi ve saygı ile selamlarım” dedi.

Eren Bülbül’ü ziyaret etti

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, “Eren yavrumuzun mezarını ziyaret ederek ağabeyi ile konuşma şansı bulduk ve Eren’in Ramazan ayı boyunca her gece bizim sahur programımızı abdest alarak izlediğini duyunca duyduğumuz gurur ve minnet bir kat daha arttı. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.
Hatipoğlu, yaklaşık bir buçuk saat süren programın sonunda sevenlerine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile karanfil dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 20.11.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2017-11-20 02:29:26

Bu kadar saf olmayın ya oturun okuyun icazet almaktan bıkmadı bu millet

Avatar
Yalçın 2017-11-20 12:48:33

Oku oku oku.kendin oku ve anla başkalarından icazet alma ..o kişileri zengin etmeyin

Avatar
Kaya 2017-11-21 00:28:46

Ya bunlar mezheplerini din edinmiş adamlar iki süslü sözle para kazanan din sömuruculer hala anlamadınızmı

Avatar
Ayşe demir 2017-11-21 07:28:20

Hocamızın açtığı çığır bir kar topuna dönüştü. Milyonlara islamı sevdirdi. Gayri müslimleri bile islama çevirdi.onu vezirköprüde binlerce kişi içinde zevkle dinledim

Avatar
Bülent 2017-11-21 07:31:12

Eskiden müslümanlık denilince insanlar irkilirdi. Bu adam bu algıyı yıktı.Keşke milletin kafasını ütüleyen hocalar onun gibi yapsalar.Başkanlara da bizi hocamızla buluşturduğu için teşekkür wderiz