banner388

Samsun'da Müftülüğe giren saldırgan...

Samsun İl Müftülüğü'ne bu sabah saatlerinde baltalı saldırı düzenlendi. Saldırgan, yaklaşık 4 saatlik operasyonun ardından etkisiz hale getirildi.

Samsun'da Müftülüğe giren saldırgan...

Samsun İl Müftülüğü'ne bu sabah saatlerinde baltalı saldırı düzenlendi. Saldırgan, yaklaşık 4 saatlik operasyonun ardından etkisiz hale getirildi.

02 Temmuz 2017 Pazar 14:12
Samsun'da Müftülüğe giren saldırgan...

Samsun Haber - Samsun'da bu sabah saatlerinde bir kişi, İl Müftülüğü binasına baltalı saldırı gerçekleştirmişti. Olay yerine Özel Harekat polisleri de gelirken saldırgan uzun uğraşlar sonucunda etkisiz hale getirilerek binadan çıkarıldı.


Çevredeki vatandaşlar, saldırgana Müftülük binasından çıkarıldığı sırada tepki gösterdi. Güvenlik güçleri saldırganı polis aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.



KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Gelen bilgiye göre Müftülük binasındaki saldırıyı gerçekleştiren saldırganın 39 yaşındaki Salih Ç. olduğu tespit edildi. Şüphelinin işsiz olduğu öğrenilirken neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiğinin ise araştırıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 02.07.2017 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 2017-07-02 14:35:56

dünyanin her tarafina vizeleri kaldirip marifet gibi övüvüyoruz. sonrada bu kadar it kopuk nerden geliyor diye soruyoruz. bize ne yediripiciriyorsunuz da bu kadar saflastik. vizeleri gelismemis cahil ülkelere kaldirip sonrada bu kadar eskiya nerden geliyor diye soruyoruz, bize her sey müstehak. hakettik cünkü

Misafir Avatar
Demir Hazinedaroğlu 2017-07-03 00:42:40 @salih

Olayı gerçekleşitiren vatandaş Türk vatandaşı yani dışardan gelen mülteci falan değil. Tabi haberi okumayıp bunu yapsa yapsa suriyeli yapmıştır diye düşündüğünüz apacık ortada.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Demir Hazinedaroğlu 2017-07-03 00:40:40

camilerin masrafları cemaat tarafından karşılanıyor devlet tarafından değil yani için rahat olsun senin cebinden 1 kuruş gitmiyor camiilere.

Avatar
sasa 2017-07-02 16:32:02

hemen linç etmeye hazır zavallı yaratıklar bi ne derdi var dinleyin hall denen zavallılar

Avatar
Cengiz Demirel 2017-07-02 20:47:44

Samsun müftülüğüne baltayla değil tankla bile saldıran olabilir! Atakum Hz. Hatice Camii'ni nasıl envanterine almış!!!??? Tapu kayıtlarına bakmamış mı? Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığının raporu var bu camii'nin imara aykırı olduğuna dair! Vergisini biz ödüyoruz millet namaz kılıyor! Allah tepenizden baksın!!!

Avatar
it kopuk 2017-07-03 09:05:04

herkes işzizim diye bir yerlere saldıracaksa çalışmayan kalmaz o zaman herkes saldırsın ne aaala memeleket