banner388

Samsun'da motosiklet kazası ! 1 yaralı

Samsun'da elektrikli motosiklet ile kaza yapan sürücü, yaralandı.

Samsun'da motosiklet kazası ! 1 yaralı

Samsun'da elektrikli motosiklet ile kaza yapan sürücü, yaralandı.

04 Ağustos 2020 Salı 20:41
Samsun'da motosiklet kazası ! 1 yaralı

Samsun'da elektrikli motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedip yol kenarındaki kereste yığınına çarpan İran uyruklu bir kişi yaralandı.

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Eski Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda, öğrenilen bilgiye göre, İran uyruklu Javad Agha Hadı (54) idaresindeki elektrikli motosiklet direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki kereste yığınına çarpıp devrildi. Kazada yaralanan İranlı motosiklet sürücüsü 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
MotosikletKazaSamsunYaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emsalettin 2020-08-05 00:48:42

Memleket yol geçen hanı! Bunlar sigortasız plakasız bomba gibi trafikte geziniyor. Vatandaş dişinden tırnağından arttırıp onbinlerce hatta yüzbinlerle para verip araba sahibi olacak böyleleri gelip pert edecek! Ne de olsa memleket yol geçen hanı! Sokaklar caddeler Afganistan’a döndü be ayıptır!..