banner388

Samsun'da Modifiyeli Araçlar Görücüye Çıktı !

Otomotiv piyasasının son senelerde popülaritesi artmakta olan modifiye araç sektörü, her gün daha daha da fazla ilgi görüyor.

Samsun'da Modifiyeli Araçlar Görücüye Çıktı !

Otomotiv piyasasının son senelerde popülaritesi artmakta olan modifiye araç sektörü, her gün daha daha da fazla ilgi görüyor.

26 Ağustos 2016 Cuma 13:02
Samsun'da Modifiyeli Araçlar Görücüye Çıktı !

Karadeniz Bölgesi'nde bulunan modifiye araç tutkunlarının buluşma yeri olan Samsun Tuning ile JDM Samsun Grupları sektörün piyasada geldiği seviyeyi ve modifiyenin sınırsız dünyasını, Samsun’un Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile düzenleyecek oldukları "JDM Samsun Tuning Last Fest" organizasyonu ile sergilenecek. Modifiye tutkunlarının hep bir toplanması  ve Samsun'daki potansiyeli Türkiye'ye tanıtabilmek amacı ile yapılan organizasyonda modifiyenin kötü olmadığını vurgulayacaklar. Hepsi birbirinden ilginç olan ve göz kamaştıran modifiyeli araçların katılım sağlayacağı organizasyon, pazar günü Kurupelit Marina'da saat 13.00 ve 19.00 arasında yapılacak.



"Last Fest" organizasyonu ile ilgili açılamalarda bulunan Samsun’un Tuning Derneği Kurucusu Başkanı Yağız Ali Açmak, bütün modifiye araç tutkunları ve meraklılarını davet etti. JDM Samsun’un grup kurucusu Gökhan Cerrah ile düzenlemiş oldukları organizasyonun çok kaliteli olacağını belirten Açmak, "Samsun'da olan modifiye tutkunlarını bir arada toplamak ve bu birliği Türkiye'ye göstermek Samsun'un da içinde olduğunu göstermek istiyoruz. 2005 senesinden bu güne kadar birçok ilke imza atmakla beraber düzenlemiş olduğumuz organizasyonlar ile modifiyenin otomotiv piyasasında birde insanlar arasında çok farklı bir tarz olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Modifiyenin yanlış olmadığını göstermek istiyoruz. Misyon ile vizyonumuzu en iyi şekilde uygulamaya çalışıp, adımızdan çok fazla söz ettiriyoruz” dedi.
Yapılacak olan etkinliğe Samsun ile ilçelerinden 250'ye yakın modifiyeli aracın da katılmasını beklediklerini söyleyen Açmak, "Modifiyenin kötü karşılanmaması için çok özen gösteriyoruz. Bizim gücümüzün kaynağı da düşlerimizdir" ifadelerini kullandı.





 

Son Güncelleme: 26.08.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.